Három győzelem, két döntetlen

Jó mérleggel zárták a szombati napot csapataink az utánpótlás-bajnokságokban: U19-eseink, valamint az U14-esek és az U13-asok is diadalmaskodtak, míg az U16-osok és az U12-esek döntetlent játszottak aktuális ellenfelükkel szemben.

U19-es bajnokság, Alap-csoport, 5. forduló
PMFC – ZTE FC 1-0 (0-0)
Pécsi gólszerző: Gáspár Marcell (93.)
PMFC: Varga – Friedszám, Matija, Kaszás, Sebestyén – Pere, Morvai – Miklós, Ócsai, Fehér – Toni. Cserék: Zsdrályevics, Jásper, Gáspár, Tóth.

– Küzdelmes mérkőzésen a kapuk nem igazán forogtak veszélyben. Becsülettel próbálkoztunk, hogy valahogy begyötörjünk egy gólt, ami közvetlen a lefújás előtt sikerült. A küzdeni akarásuk miatt megérdemelten tartottuk itthon a 3 pontot. Gratulálok a csapatnak! – értékelt Koleszár Viktor, edző.

U16-os bajnokság, Alap-csoport, 4. forduló
VFC USE – PMFC 3-3 (2-2)
Pécsi gólszerző: Gyánó Marcell (27., 42.), Váradi Márton (47.)
PMFC: Wágner – Jung, Horváth, Takaró, Csonka – Tóth, Tímár – Vajda, Váradi, Gojkovics – Gyánó. Cserék: Dankó, Élő, Végi, Gyulai.

– A mérkőzés egészében szinte uralni tudtuk a játékot, labdabirtoklásban az ellenfelünk fölé tudtunk nőni. A helyzetkihasználáson és a védekezésen még van javítani valónk – értékelt Sasa Dragicevic, edző.

U14-es bajnokság, Alap-csoport, 5. forduló
Fehérvári FC – PMFC 1-4 (1-0)
Pécsi gólszerző: Kajdon Marcell (51., 56., 78.), Harcos Bence (70.)
PMFC: Fodor – Szabó D., Hollósi, Szabó Z., Kincses – Petrov-Trajkov, Kocsis – Kitanics, Kucsera, Kajdon – Andruskó. Csere: Szabó O., Harcos, Boday, Nimmerfroh, Rittinger.

– Az első negyed órát leszámítva, amikor ellenfelünk egy jól eltalált távoli lövésből vezetést szerzett, végig kezünkben tartottuk a mérkőzés irányítását, nem hagytuk levegőhöz jutni ellenfelünket, eredményesen működött pressingünk. A második félidőben remekül támadtuk az üres területeket, sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, szebbnél szebb gólokat szereztünk, így teljesen megérdemelten hoztuk el a három pontot Fehérvárról. Gratulálok a srácoknak, mert nagyot mentek ezen a mérkőzésen – értékelt Kósa Sándor, edző.

U13-as bajnokság, Dél-Nyugat, 5. forduló
Kelen SC – PMFC 0-4 (0-0)
Pécsi gólszerző: Nóránt Máté (24., 35.), Csiszár Balázs (32.), Dózsa Noel (45.)
PMFC: Vincellér – Molnár, Nóránt, Győri – Bohner, Kincses – Dózsa, Lauer, Juhász. Cserék: Kovács T., Kovács R., Wéber, Marosvölgyi, Csőke, Csiszár.

– Az egész mérkőzésen magabiztosan, látványosan fociztunk. Gyönyörű gólokat szereztünk! Hatalmas gratuláció jár a fiúknak! – értékelt Koller Krisztián, edző.

U12-es bajnokság, Dél-Nyugat, 5. forduló
Kelen SC – PMFC 2-2 (0-0)
Pécsi gólszerző: Hajdú Attila (45.), Csiba Máté (73.)
PMFC: Lauer – Csiba, Bátori, Gulyás – Ács, Szakály – Anka, Hajdú, Gyongyös. Cserék: Varga, Bélavári, Sima, Asztalos, Lehman, Molnár.

– Az eredmény nem tükrözi a játék képét. Szép és alázatos játék, sok kihagyott helyzet. A fiúk győzelmet érdemeltek volna. Büszke vagyok, hogy ilyen csapatom van! – értékelt Udvardi Zoltán, edző

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram