Két korosztályunk is vezeti bajnokságát

Hét nagypályás utánpótlás-csapatunk játszott bajnoki mérkőzést az előző hétvége során. Az U19 Rákospalotán nyert és továbbra is az élen áll, az U17 első vereségét mérte a Szegedre, az U16 a Gödöllővel, az U15 a Nyíregyházával játszott döntetlent, utóbbi viszont még így is őrzi első helyét. Ellenben kikapott az U14 Zalaegerszegen és az U12 és Budaörsön, ahol viszont kiütéses siker aratott az U13.

U19-es bajnokság, Alap-csoport, 7. forduló
REAC Sportiskola SE – PMFC 1-2 (0-1)
Pécsi gólszerző: Győri Bence (30.), Vinkovic Toni (86.)
PMFC: Varga – Győri, Kaszás, Nagy, Tóth G. – Pere, Morvai – Vas, Ócsai, Fehér – Tóth M. Cserék: Sebestyén, Matija, Friedszám, Toni.

– Az első félidőben azt történt a pályán, amit mi szerettünk volna, megérdemelten vezettünk. A fordulás után a gyorsan bekapott gól megváltoztatta a játék képét. Minőségben visszaestünk, a küzdőszellemünk megmaradt, így ha nehezen is, de sikerült elhoznunk a három pontot. Gratulálok a csapatnak! – értékelt Koleszár Viktor, edző.

U17-es bajnokság, Alap-csoport, 6. forduló
PMFC – Szeged-Csanád Grosics Akadémia 2-0 (1-0)
Pécsi gólszerző: Tóth Miklós (17.), Jásper Botond (62.)
PMFC: Holenka – Mohácsi, Francizi, Tóth, Kaszás – Vétek, Gondos – Kósa, Jásper, Hideg – Jarmeczky. Cserék: Nyitrai, Kapi, Lévai, Lasanc, Gjkovics.

– A bajnokságban eddig veretlen, jó képességű Szeged ellen sikerült három pontot szereznünk. A játékunk egyelőre nem éri el a kívánt szintet, ezért ebben fejlődnünk kell. Viszont küzdésben ismét nagyot alkottunk! Az utolsó 25 percet emberhátrányban játszottuk le, többen sérülten harcoltak a pályán, így igazi csapatmunkával meg tudtuk tartani az előnyünket. Gratulálok a csapatnak! – értékelt Jásper Péter, edző.

U16-os bajnokság, Alap-csoport, 6. forduló
PMFC – Gödöllő SK 2-2 (1-0)
Pécsi gólszerző: Liber Zalán (45.), Váradi Márton (92.)
PMFC: Wágner – Somlai, Dankó, Keszler, Élő – Horváth – Vajda, Vida, Neidhardt, Liber – Váradi. Cserék: Rubint, Handler, Ács, Gunya, Konkoly.

– Az első félidőben nem tudtunk lezárni a mérkőzését, annak ellenére, hogy mi birtokoltunk többet a labdát. A helyzetkihasználásban javulnunk kell, sokkal éhesebbnek kell lennünk az ellenfél kapuja előtt – értékelt Sasa Dragicevic, edző.

U15-ös bajnokság, Alap-csoport, 7. forduló
PMFC – Nyíregyháza Spartacus SE 1-1 (1-1)
Pécsi gólszerző: Takaró Barnabás (16.)
PMFC: Kilvinger – Gál-Kézi, Fazekas, Takaró, Csonka – Tóth M. – Biszta, Tímár, Fehérvári, Papp – Andruskó. Cserék: Tóth K., Szinger, Farkas, Petrov-Trajkov, Kulcsár, Radic.

– Több alkalommal lezárhattuk volna a mérkőzést, sajnos ezek a helyzetek kimaradtak, így pontosztozkodás lett a vége. Koncentrálunk és készülünk a következő mérkőzésre. Hajrá, Pécs! – értékelt Princz Gilbert, edző.

U14-es bajnokság, Alap-csoport, 7. forduló
ZTE FC – PMFC 3-1 (2-1)
Pécsi gólszerző: Kajdon Marcell (18.)
PMFC: Rittinger – Kitanics, Hollósi, Szabó, Kincses – Kajdon, Kocsis – Harcos, Kucsera, Schnell – Nimmerfroh. Cserék: Varga, Convento, Fodor.

– Nem tudtuk megismételni az utóbbi mérkőzéseken nyújtott jó teljesítményünket. Nem volt folyamatos a játékunk, hiányzott az átütőerő a támadásainkból, a megfelelő agresszivitás védekezésünkből, így megérdemelt hazai győzelem született – értékelt Kósa Sándor, edző.

U13-as bajnokság, Dél-Nyugat, 7. forduló
Budaörs – PMFC 2-9
Pécsi gólszerző: Juhász Levente (3., 17., 68.), Dózsa Noel (14., 69.), Dobó Bence (25., 28.), Csőke Csongor (33.), Bohner Dávid (46.)
PMFC: Vincellér – Molnár, Dobó, Győri – Bohner, Kincses – Juhász, Lauer, Dózsa. Cserék: Kovács, Marosvölgyi, Udvarácz, Csőke.

– Végig magabiztosan, fölényben futballoztunk. Ha a kapu előtt jobb döntéseket hozunk, akkor még nagyobb arányú győzelmet arathattunk volna. Jár a hatalmas gratuláció a srácoknak! – értékelt Koller Krisztián, edző.

U12-as bajnokság, Dél-Nyugat, 7. forduló
Budaörs – PMFC 4-2
Pécsi gólszerző: Bátori Barnabás (18.), Vékony Dávid (79.)
PMFC: Lauer – Molnár, Kádár, Csiba – Ács, Bátori – Anka, Hajdú, Gyöngyös. Cserék: Asztalos, Lehman, Gulyás, Vékony.

– Az egész mérkőzésünket dekoncentráltság jellemezte. A fiúk önmagukhoz képest mindent megtettek a győzelem érdekében. Ha lehet ilyen mondani, rossz időben nagyon szerencsétlen gólokat kaptunk – értékelt Udvardi Zoltán, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram