PMFC-Honvéd: Rendőrségi tájékoztató!

Október 22-én ideiglenes forgalomkorlátozásokra kell számítani a PMFC Stadion környékén.

A Merkantil Bank Liga következő fordulójában 2023. október 22-én, vasárnap 17:00 órai kezdettel PMFC – Budapest Honvéd labdarúgó mérkőzést rendeznek a Stadion utcába. A találkozó kapcsán a Pécsi Rendőrkapitányság közleményt adott ki. Az alábbiakban összegyűjtöttük a meccsnapra vonatkozó forgalomkorlátozásokat és a vendégszurkolók parkolásának lehetőségét.

2023. október 22-én 13:30 – 20:30 óra közötti időben Pécsett a Szántó Kovács János utca Szigeti út – Stadion utca, valamint a Szigeti út Faludi Ferenc utca – Acsády I. utca közötti szakaszt teljes szélességében elzárják a járműforgalom elől, a Stadion utca a Szántó Kovács János utca felől az Acsády I. utca irányába pedig ezzel egyidejűleg ideiglenesen egyirányúsításra kerül.

A Pécsre látogató Honvéd-szurkolók a vendégpénztárat és a mellette található vendégszektor bejáratát kizárólagosan keleti irányból közelíthetik meg a Szigeti úton. A gépjárművel érkező vendégszurkolók részére a parkolás úgynevezett halszálkás, 45 fokos szögben kerül kijelölésre és biztosításra a Szigeti úton. A parkolásban a rendőrök, közterület-felügyelők, illetve polgárőrök fognak segíteni.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram