Újabb rangadót nyertek a lányok

Női labdarúgócsapatunk a PMFC Stadionban 4-0-s győzelmet aratott a Zalaegerszeg ellen.

Bolboaca Augustin vezette női NB II-es labdarúgócsapatunk a másodosztály Nyugati-csoportjának 6. fordulójában hazai közönség előtt folytatta eredményes szereplését. A PMFC Stadionban megrendezett ZTE FC elleni találkozó 7. percében Hajnal labdáját a menteni igyekvő Tóth továbbította a saját kapujába, 1-0. Bő félóra után Spiel indításából Bódis lépett ki a védők közül, majd kicselezte a zalaegerszegi hálóőrt és higgadtan értékesítette ziccerét, 2-0. Az első félidő záró momentumaként Gyánó szögletét Bolboaca csúsztatta Máté elé, aki a labdalevételt után 8-ról laposan kilőtte a jobb alsót, 3-0. A második játékrész 76. percében aztán egy remek labdakihozatal során Nyéki is betalált, beállítva ezzel a 4-0-s végeredményt. Magabiztos vezetésünk birtokában felnőtt gárdánk kapujában debütált a 15 esztendős Balogh, aki ráadásképpen még egy büntetőt is hárított. Újabb sikerével a lányok továbbra is a 2. helyen állnak, legközelebb pedig október 29-én a Kriston SE-Martonvásárt fogadják.

Bolboaca Augustin (vezetőedző): Sajnos a játék nem úgy ment, mint vártunk volna, nagyon pontatlanok voltunk, kapkodás és rossz döntések jellemezték a játékunkat. Amit viszont nagyon pozitív volt az eredmény mellett, hogy a 15 esztendős Máté Nóra újra gól szerzett, illetve a szintén 15 évesen debütáló Balogh Zselyke büntetőt fogott. Nagyon fiatal a csapatunk, lesznek még mélypontok, azonban bízom benne, hogy ezt orvosolni tudjuk. Gratulálunk a lányoknak. Hajrá, Pécs!

Női NB II, Nyugati-csoport, 6. forduló
Pécs, PMFC Stadion. 200 néző. Vezette: Barta (Viskovics, Krepsz)
PMFC – ZTE FC 4-0 (3-0)
Gsz.: Bódis (34.), Máté (45.), Nyéki (76.), ill. Tóth (7. – öngól)

PMFC: Szűcs (Balogh, 76.)- Rituper (Kövesdi, 70.), Bolboaca, Bocz (Nyéki, 70.), Gyánó – Máté (Patai, 70.), Spiel, Bódis – Hajnal (Kőmíves, 46.), Égi, Krisztián (Farkas, 60.). Vezetőedző: Bolboaca Augustin.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram