Ellenfél-lesen: Soroksár SC

NB II-es labdarúgócsapatunk vasárnap 13:00-kor kilencedik alkalommal mérkőzik meg az Soroksár SC-vel a másodosztályban. Az eddigi nyolc egymás elleni bajnokiból a sárga-feketék kettőt nyertek meg, három döntetlen mellett háromszor mi hagytuk el győztesen a pályát. A gólkülönbség tizenhárom-tizenkettő a javunkra.

Szűkítve a kört, a Soroksár pályaválasztása mellett eddig négy bajnokit játszottunk, ezekből egyet megnyertünk, két döntetlen mellett egy alkalommal vereséget szenvedtünk. A XXIII. kerületiek otthonát utoljára 2008 márciusában hagytuk el győztesként, akkor Lengyel duplájával, illetve Kulcsár góljával értünk el 3-1-es sikert.

A Soroksár SC a Merkantil Bank Liga 15. fordulóját megelőzően tizenkilenc ponttal a tabella nyolcadik helyén áll, Lipcsei Péter együttesének mérlege öt győzelem, négy döntetlen és öt vereség, tizenöt rúgott és tizennégy kapott gól, így jelenleg egy ponttal előzik meg a PMFC-t, amely vendégsikere esetén feljebb léphet a ranglétrán.

Nem lesz azonban könnyű dolgunk a mindig masszív soroksáriak otthonában, hiszen a hétvégi házigazdák a legutóbbi négy bajnokijukból kettőt megnyertek és kétszer pontot szereztek, utoljára október elején az ETO-tól kaptak ki. A vasárnap 13:00-kor kezdődő összecsapást terveink szerint élőben közvetítjük YouTube-csatornánkon.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram