Megállíthatatlanul menetelnek a hölgyek

Női NB II-es labdarúgócsapatunk 2-0-s sikert aratott Nagykanizsán.

Zsinórban másodszor lépett idegenben pályára a PMFC felnőtt női együttese a másodosztály pontvadászatában, a Nyugati-csoport 10. fordulójában ezúttal az FC Nagykanizsa otthonába látogattak a piros-fekete hölgyek. A siker ezúttal sem maradt el, az első félidőben Farkas révén szereztük meg a vezetést, míg a fordulást követően Bocz biztosította be 2-0-s sikerünket, melynek köszönhetően továbbra is veretlenül, a tabella 2, helyén állunk.

– Végig kontrollálva, kapott gól nélkül győztünk a szervezett Nagykanizsa otthonában. A mezőnyfölényünket nem tudtuk gólkülönbségben kamatoztatni a támadó harmadban történő rossz döntéseknek köszönhetően, valamint a hazai csapat hálóőrének bravúrjai miatt. Van még min javítanunk, dolgozunk tovább, hogy minden héten fejlődjünk, és minden mérkőzésből kihozzuk a maximumot, ezáltal elérjük a céljainkat a bajnokság végén – értékelt Arató Zsombor, edző.

Női NB II, Nyugati-csoport, 10. forduló
FC Nagykanizsa – PMFC 0-2 (0-1)
Gsz.: Farkas (36.), Bocz (75.)
PMFC: Szűcs – Bolboaca, Gyánó, Máté, Bódis, Buzási, Spiel, Bocz, Farkas, Rituper, Égi. Csere: Báder, Krisztián, Nyéki, Patai, Hajnal.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram