Ellenfél-lesen: Budafoki MTE

Győzelmünk esetén megelőzhetjük a XXII. kerületi piros-feketéket, akikkel jelenleg holtversenyben állunk a tabellán.

Vasárnap 13:00 órakor a Budafoki MTE-t fogadjuk a Merkantil Bank Liga 16. fordulójában. Ez lesz a két együttes 11. egymás elleni bajnoki mérkőzése, az NB III-ban korábban 2 ízben, míg a másodosztályban 8 alkalommal találkoztunk, ebből hármat megnyertünk, kettő döntetlen mellett öt esetben vereséget szenvedtünk. A gólkülönbség 11-15 a fővárosiak javára.

Erős Gábor vezette vasárnapi ellenfelünk számára remekül indult az idei szezon, eredményes szereplésüknek köszönhetően többször is a feljutást érő második helyen álltak, míg jelenleg a tabella 11. helyét foglalják el, megelőzve a szintén 19 pontos PMFC-t, ugyanakkor a fővárosi piros-feketék mérlege 5 győzelem, 4 döntetlen és 6 vereség, a gólkülönbségük pedig 16-19.

A válogatott szünetet megelőző öt bajnokijából a Budafoki MTE hármat elvesztett és csupán kétszer szerzett pontot, ezzel szemben a PMFC egy vereség mellett háromszor is döntetlenezett, míg egy ízben győztesként hagyta el a pályát. Idénybeli utolsó hazai mérkőzésünk különlegessége, hogy kispadunkon debütál újdonsült vezetőedzőnk, Kulcsár Árpád.

A november 26-án, 13:00 órakor kezdődő PMFC – Budafoki MTE összecsapást a megszokottak szerint élőben közvetítünk YouTube-csatornánkon, amit IDE kattintva találsz meg. Ha nem akarsz lemaradni streamünkről, mindenképpen iratkozz fel és ne felejts el rákattintani a csengő ikonra, amelynek segítségével automatikusan értesítést kapsz megjelenő videós tartalmainkról!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram