Pápai győzelmünkkel a tabella élére álltunk!

NB II-es női labdarúgócsapatunk a Nyugati-csoport 12. fordulójának ragadóján a közvetlenül az előtte élen álló Pápai ELC vendégeként lépett pályára. Az összecsapás első félidejében a lehetőségek ellenére nem született gól, azonban a fordulást követően Égi szezonbeli 19. bajnoki találatával megszereztük a vezetést, kisvártatva pedig Spiel révén tovább növeltük előnyünket, három perccel a rendes játékidő vége előtt pedig Rituper állította be a 3-0-s végeredményt. Bolboaca Augustin vezette női együttesünk idegenbeli sikerével átvette a vezetést a tabellán, s őszi elsőségét december 3-án a PVSK ellen biztosíthatja be itthon.

Női NB II, Nyugati-csoport, 12. forduló
Pápai ELC – PMFC 0-3 (0-0)
Gsz.: Égi (51.), Spiel (55.), Rituper (87.)

PMFC: Szücs – Rituper, Bolboaca, Bocz, Gyánó – Máté, Spiel (Patai, 78.), Bódis – Hajnal (Nyéki, 61.), Égi, Farkas (Kövesdi, 78.)

Bolboaca Augustin, vezetőedző: Minden elismerésem a csapatoknak, hogy alkalmazkodni tudtak az időjárási körülményekhez. Lassan elfogynak a jelzők fiatal együttesünk július óta nyújtott teljesítménye kapcsán. Magabiztosan nyertünk a Pápa ellen, amely a forduló előtt még veretlenül vetette a bajnokságot. Gratulálunk mindenkinek, jó úton járunk, hogy Pécsnek hamarosan ismét NB I-es felnőtt csapat legyen. Bízom benne, hogy első helyünket már senki nem veszi el tőlünk. Idegenbeli győzelmünket a sérüléssel bajlódó Krisztián Petrának és Nyéki Mónikának ajánljuk!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram