Közös ebéddel búcsúztunk

Január 3-án találkozik újra a csapat, a téli felkészülést egyéni edzésmunka vezeti fel.

Amint arról beszámoltunk, NB II-es labdarúgócsapatunk múlt vasárnap Mosonmagyaróváron aratott 1-0-s győzelmével a 6. helyen fejezte be az őszi szezont. A hagyományoknak megfelelően az idei év utolsó bajnokijának másnapján a játékosok, a szakmai stáb, valamint a klubvezetés és a csapat mellett dolgozók közös ebéddel köszöntek el egymástól.

Az Idősebb Dárdai Pál Utánpótlás Edzőközpontban tartott évzárón Tóth Attila sportigazgató mellett felszólalt Kulcsár Árpád vezetőedző, akitől többek között azt is megtudhatták a keret tagjai, hogy számukra a rövid pihenőt követően az egyéni edzésmunka december 27-től indul, míg az újév első közös tréningje, egyúttal a téli felkészülés január 3-én veszi kezdetét.

A közel négyhetes intenzív téli előkészületi időszak során több előkészületi mérkőzés is szerepel a csapat programjában, melyek részleteiről természetesen időben tájékoztatjuk szurkolóinkat. A PMFC a másodosztályú pontvadászat tavaszi szezonját hazai pályán kezdi, az előzetesen versenykiírás szerint február 4-én, vasárnap fogadjuk a BFC Siófokot.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram