Elkezdte a felkészülést női NB II-es csapatunk is

Jó hangulatban és motiváltan vágtak neki női labdarúgóink a rájuk váró nyolchetes téli előkészületi időszaknak.

Női NB II-es labdarúgócsapatunk újonc létére kiválóan teljesítette őszi szezonját, Bolboaca Augustin vezette együttesünk veretlenül, csupán egy döntetlen mellett tíz győzelemmel a Nyugati-csoport őszi bajnokaként vonulhatott téli szünetre. A lányok megérdemelt pihenője azonban véget ért, s ismét a munkáé a főszerep, ugyanis megkezdődött a tavaszi szezonra való közel nyolchetes felkészülés.

Az évindító edzés a konditeremben kezdődött, nem hiába, hiszen a játékosoknak nem csupán fejben, de testben is bírniuk kell a hosszú kiképzést. Intenzív időszak elé néznek a hölgyek, akik az elkövetkezőkben várhatóan több előkészületi mérkőzésen is gyakorolhatnak, ráadásul mindezt erős és jó játékerőt képviselő szerb, horvát, illetve román élvonalbeli edzőpartnerek ellen.

– Az előző félév során zömében sajátnevelésű játékosaink alkotta keretünk bizonyította rátermettségét, s a női szakágnál zajló képzésnek hála biztosítottnak látszik a játékosok felfelé áramoltatása. Ennek köszönhetően csatlakozott 15 esztendős tehetségünk, Turi Bori, valamint hosszú sérüléséből felépülve visszatért Balogh Réka is – árulta el Bolboaca Augustin vezetőedző.

A csapat célja változatlan a tavaszra nézve, az eredményes szereplés folytatása mellett női NB II-es együttesünk megőrizné éllovas pozícióját annak érdekében, hogy nyártól már egy osztállyal feljebb, az élvonalban bizonyíthasson. Az ehhez vezető út azonban nem lesz egyszerű, a március 2-i bajnoki rajton rögtön a szintén feljutási álmokat dédelgető Csepelt fogadja majd hölgy gárdánk.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram