Erasmus+ Project: hétvégén a PMFC-n a sor!

A női labdarúgás legendája, Vágó Fanny is ellátogat január 13-14-én megrendezésre kerülő konferenciánkra.

Az Erasmus+ Project keretén belül „A tanárok, a klub és a szülők közötti együttműködés a női labdarúgásban” címmel nemzetközi konferenciát tart női szakosztályunk január 12-13. között Pécsett, a Miroslav Krleza Horvát Gimnáziumban. A kétnapos esemény során partneregyesületeink, a román AC Dream Team Bukarest és a horvát NK Međimurje Čakovec képvelői, valamint a meghívott szülők és a téma iránt szabadon érdeklődők szakmai előadásokat hallgathatnak meg.

A tematikus konferencián mások mellett a Deák Ferenc Gimnázium és Általános Iskola, a Baranya Vármegyei SzC Radnóti Miklós Közgazdasági Technikum, a Cserepka János Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Sportiskola, Általános Iskola és Gimnázium, a Pécsi Tudományegyetem Szociális és Egészségügyi Szakképző Iskola és a Miroslav Krleza Horvát Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium elöljárói ismertetik többek között programjukat a női labdarúgók integrációjáról.

Az eseményt egy különleges sztárvendég is színesíti, ugyanis legnagyobb örömünkre elfogadta meghívásunkat a női labdarúgás élő legendája, a 8-szoros magyar és 4-szeres osztrák bajnok, 5-szörös Magyar Kupa- és 3-szoros Osztrák Kupa-győztes, 2-szeres magyar, 4-szeres osztrák gólkirály, valamint a magyar válogatottban 146 tétmérkőzésen 74 gólt szerző Vágó Fanny, aki jelenleg a szerb élvonalban szereplő ZFK Spartak Subotica együttesének csatársorát erősíti.

A konferenciára, amely 2024. január 13-14-én kerül sor Pécsett, mindenkit nagy szeretettel várunk! A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött: jelentkezni a pmfc@pmfc.hu e-mail címen lehet.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram