Fantasztikus torna házigazdái leszünk

Most hétvégén, vagyis február 10-11. között európai mércével nézve is egyedülálló utánpótlás tornának ad otthon női akadémiánk. Az immár harmadik alkalommal megrendezésre kerülő PMFC Leány Nemzetközi Tornán összesen hét ország nyolc leány U16-os korosztályú csapatai mérik össze tudásukat a kovácstelepi Id. Dárdai Pál Utánpótlás Edzőközpontban.

A mezőny önmagáért beszél, hiszen a házigazda PMFC-vel együtt az A-csoportba került az olasz AS Roma, a román AC Dream Team Bukarest és a cseh SK Slavia Praha , míg a B jelzésű négyesben a szlovák FC Spartak Trnava, a Ferencvárosi Torna Club, a szerb ZFK Vojvodina és a horvát ZNK Medimurje Cakovec küzd egymással a továbbjutásért.

A szombati csoportmeccsek és a vasárnapi helyosztók ingyenesen tekinthetők meg, ugyanakkor a műfüves csarnok befogadóképessége korlátozott, maximum 200 fő tud helyet foglalni a kihelyezett széksorokban. Fontos, hogy belépni a csarnok déli bejáratán keresztül lehetséges, míg a helyszínen büfé is üzemel. Az elődöntőket, a bronzmeccset és a finálét élőben közvetítjük a YouTube-on.

A Pécsre látogató csapatok részletes bemutatása az esemény Facebook-oldalán található, míg a teljes program ITT érhető el.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram