Új impulzusra van szüksége a csapatnak

Kulcsár Árpád tavaly novemberben nehéz helyzetben vállalta, hogy leül együttesünk kispadjára, s vezetésével a PMFC a 6. helyen zárta a 2023-as esztendőt. Munkáját a téli felkészülés elején egészségügyi problémák hátráltatták, agyvérzéséből felépülve a tavaszi rajtra visszatért, ám a legutóbbi, angyalföldi bajnoki találkozó után arra az egyhangú döntésre jutott klubunk vezetőségével folytatott egyeztetése során, hogy csapat jövőjét és önmaga egészségét egyaránt figyelembe véve közös megegyezéssel távozik NB II-es labdarúgócsapatunk éléről. Kulcsár Árpád munkájára és szakértelmére természetesen továbbra is feltétlenül számítunk, ennek megfelelően a korábbi státuszát betöltve folytatja a klub kötelékében, és újra a PMFC utánpótlás szakmai vezetőjeként dolgozik a továbbiakban.

– Nagyon sokan féltettek az elején, azonban kötelességemnek éreztem, hogy segítsek, és ha nem is tudtunk mindig nyerni, az év végére elértük azt, hogy nyugodt telünk legyen – utalt vissza a közelmúltra Kulcsár Árpád. – Aki ismert, az tudja, hogy mit jelent számomra a klub, valamint azt is, hogy viseltettem iránta 2015-ben a kizárást követően, 2018-ban a majdnem megszűnéskor, valamint, hogy 2020-ban újra sikerült feltennünk a futballtérképre az együttest. Sajnos az élet és a betegség közbeszólt, emiatt azt a munkát, amit szerettem volna megvalósítani, az agyvérzésem nem tette lehetővé. Többször nyilatkoztam, hogy nem takarózom e mögé, ezek csupán a tények – folytatta immár volt trénerünk. – Januárban a kórházból jeleztem, hogy nézzen új edző után a klub, akkor a vezetőség megerősített abban, hogy megvárják az agyvérzésemből történő felépülésemet. A Vasas elleni találkozót követően leültünk tárgyalni és közösen úgy határoztunk, hogy az egészségemet, valamint a csapat jövőjét nézve is olyan döntés szülessen, ami mindenkinek kedvező – számolt be a változás részleteiről Kulcsár Árpád. – Bevallom, élveztem minden percét a csapat mellett töltött időnek, még ha nem is volt zökkenőmentes minden. A mostani helyzetből szerintem igenis van kiút, már most hétvégén új fordulatot vehetünk, ám ehhez új impulzusra van szüksége a csapatnak. Egy biztos, vasárnap ott leszek a lelátón és tisztaszívből szurkolok a PMFC-nek, ami idestova már 28 éve az életem és a mindennapjaim meghatározó része!

Kulcsár Árpádnak ezúton is köszönjük a felnőtt együttesért végzett munkáját, és további sok sikert kívánunk az utánpótlásban vállalt feladataihoz. Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy klubunk az új vezetőedző személyéről a későbbiekben, saját média felületein tesz hivatalos bejelentést!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram