Győztes rangadóval rajtoltak a hölgyek

A női NB II Nyugati-csoportjának tavaszi nyitófordulójában a PMFC hátrányból fordítva győzte le a közvetlen rivális Csepelt.

Szombaton elkezdte idei bajnoki szereplését női NB II-es labdarúgócsapatunk, amely éllovasként a tabella harmadik fokán álló Csepel TC gárdáját fogadta. A rangadó nem kezdődött szerencsésen a mieink számára, ugyanis egy öngól révén a fővárosi kerültek előnybe, azonban ez nem zavarta meg Bolboaca Augustin tanítványait és a félidő vége előtt Spiel góljával sikerült az egyenlítés. Mindez nagy lökést adott a második játékrészhez és a térfélcserét követően Kömíves révén rögvest megfordítottuk az állást, míg az 53. minutumban Égi immáron szezonbeli 22. bajnoki góljával beállítottuk a 3-1-es végeredményt.

Fénykép: Sz. Lajos

Női NB II, Nyugati-csoport, 14. forduló
PMFC – Kizotti Csepel TC 3-1 (1-1)
Gólszerzők: Spiel (45.), Kőmíves (48.), Égi (53.), ill. Bolboaca (27. – öngól)
PMFC: Szűcs – Rituper (Kőmíves, 45.), Bolboaca, Bocz, Gyánó (Balogh, 67.) – Máté, Spiel, Égi (Buzási, 88.) – Bódis, Turi (Patai, 78.), Farkas.

– Nem találok szavakat, egygólos hátrányból fordítottuk meg a mérkőzést. Látszott, hogy a lányok nagyon akarták a győzelmet, emiatt nem volt kérdés, hogy sikerrel zárjuk a rangadót. Gratulálok a csapatnak és a stábak, illetve óriási köszönet a szépszámban kilátogatók biztatásáért! – értékelt Bolboaca Augstin, a PMFC vezeteőedzője.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram