Leány UP: Kétszer hármat rúgtak

Első tavaszi bajnokijukat megnyerték a leány U17-esek és az U15-ösök, mindkét akadémiai korosztályunk Győrben szerezte meg az idény első három pontját. Erdős Zoltán tanítványai Turi Bori mesterhármasával arattak magabiztos sikert a Rába-partiak vendégeként, míg Sergiu Bolboaca együttese végig vezetve ötgólos meccsen örülhetett. Az U19-esek ellenben hazai pályán játszottak döntetlent a Győrrel.

Leány U19-es bajnokság, 11. forduló
PMFC – ETO FC Győr 0-0
PMFC: Ronta – Bolboaca, Lengyel, Kövesdi, Bódis, Tamasics, Patai, Rituper, Kőmíves, Orsós, Égi. Csereként pályára lépett: Stang, Forró, Arató, Kauder, Kapéter.

– Végig uraltunk a mérkőzést, amely során sok helyzetet dolgoztunk ki. Sajnos kimaradtak a lehetőségeink, ennek ellenére nem lehetek csalódott a csapat teljesítményét illetően – értékelt Bolboaca Augustin, edzó.

Leány U17-es bajnokság, 11. forduló
ETO FC Győr – PMFC 0-3 (0-2)
Pécsi gólszerző: Turi Bori (3., 35., 50.)
PMFC: Balogh – Marton, Dóka, Máté, Kis – Orsós, Papp, Kőmíves Onódi – Légrádi, Turi. Cserék: Braun, Dóra

– Végig szervezetten, koncentráltan futballoztunk, így megérdemelt győzelmet arattunk. Gratulálok az egész csapatnak! – értékelt Erdős Zoltán, edző.

Leány U15-ös bajnokság, 11. forduló
ETO FC Győr – PMFC 2-3 (1-2)
Pécsi gólszerző: Szabó Lili Anna (15.), Sörös Olivia (41.), Troll Viktória (58.)
PMFC: Hollósi – Anderle, Kiss, Szabó R., Horváth – Hajdú, Pintér, Szabó L. – Sörös, Tóth, Troll. Cserék; Fuchs, Péter, Szögi, Varró

– Egy nagyon jó Győr ellen játszottunk, akik már több bravúrt is elértek a bajnokságba, rengeteget fejlődtek és ezen a meccsen játékba jobbak voltak nálunk. Ennek ellenére kiemelném a csapatunk akarat erejét, mert amikor nem megy a játék akkor ez az a tényező ami sokat segíthet mint ezen a meccsen is. Ez mellett kiemelném Sörös Olivia és Troll Viki egyéni teljesítményét, akik nélkül ma kevesek lettünk volna – értékelt Sergiu Bolboaca, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram