Turi duplája jelentette az újabb sikert

Női NB II-es labdarúgócsapatunk hazai pályán folytatta kiváló menetelését, a hölgyek ezúttal az Airnergy FC-t győzték le.

Rendületlenül menetel a bajnoki cím felé újoncként veretlenül szereplő női NB II-es labdarúgócsapatunk, amely a Nyugati-csoport 22. játéknapján az 5. helyezett Airnergy FC-t fogadta az Id. Dárdai Pál Utánpótlás Edzőközpontban. Bolboaca Augustin tanítványai az első félidőben még nem tudták ugyan feltörni a vendégek védelmét, ám a második félidőben 15 esztendő támadónk, Turi Bori kétszer is betalált budapestiek hálójába, beállítva ezzel a 2-0-s végeredményt. Újabb sikerével a PMFC megtartotta négypontos előnyét a közvetlen rivális Csepellel szemben, így négy fordulóval a vége előtt is őrzik éllovas pozíciójukat a pécsi hölgyek, akik legközelebb a ZTE-hez látogatnak.

Női NB II, Nyugati-csoport, 22. forduló
Pécs, Id. Dárdai Pál Utánpótlás Edzőközpont. Vezette: Barta (Tóth, Kaj)
PMFC – Airnergy FC 2-0 (0-0)
Gsz.: Turi Bori (69., 82.)
PMFC: Ronta – Rituper, Bocz, Bolboaca, Gyánó – Máté N., Spiel, Égi – Bódis, Turi, Farkas. Vezetőedző: Bolboaca Augustin.
Csereként pályára lépett: Patai, Balogh R., Nyéki, Buzási

– A szív diadala volt ez a győzelem. Ellenfelünk helyenként jobban játszott, mint mi, de a fordulást követően eldöntöttük a három pont sorsát. Gratulálok csapatnak, amely immár 16 mérkőzéses nyerőszériát tudhat magáénak – értékelt Bolboaca Augustin, vezetőedző.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram