Női NB II: Túl a 150 rúgott gólon

Nagykanizsa felett aratott sikerével újabb mérföldkőhöz érkezett együttesünk.

Női NB II-es labdarúgócsapatunk vasárnap hazai közönség előtt folytatta eredményes bajnoki szereplését. Bolboaca Augustin tanítványai a 23. fordulóban a Nagykanizsa FC gárdája ellen értek el nagyarúnyú, 6-0-s sikert, s egyúttal elérték, sőt néggyel túl is lépték a 150 rúgott gólos álomhatárt, miközben csak hatot kaptak. Ezzel a győzelemmel  a PMFC újonc létére továbbra is veretlenül vezeti a Nyugati-csoport pontvadászatát és nem mellékesen újabb fontos lépést tettek a bajnoki cím megszerzése érdekében. Ugyanis a piros-fekete hölgyek három körrel a szezon vége előtt hat ponttal előzik meg a közvetlen üldőző Csepelt.

Női NB II, Nyugati-csoport, 23. forduló
Pécs, Id. Dárdai Pál Utánpótlás Edzőközpont
PMFC – Nagykanizsa FC 6-0 (3-0)
Gsz.: Balogh (14.), Spiel (22.), Égi (59., 81.), Bódis (62.), Bocz (83.)

PMFC: Szűcs – Rituper (Evertse, 71.), Balogh, Bolboaca, Kövesdi (Bocz, 46.) – Patai (Sallai, 71.), Spiel, Szabó L. – Kőmíves (Farkas, 46.), Égi, Buzási (Bódis, 46.). Vezetőedző: Bolboaca Augustin.

Bolboaca Augustin: ” Sok hiányzónk miatt helyenként akadozott a játékunk, a második félidőben viszont már csak egy csapat volt a pályán. Külön gratulálunk Szabó Lilinek, aki 15 éves debütált a felnőtt csapatban. Készülünk tovább, a következő körben fontos mérkőzést játszunk az Ajka ellen.”

Fénykép: Sz. Lajos/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram