Eredménnyel párosuló örömfoci

Hétvégén U16-os csapatunk előnye ellenére pont nélkül zárt a Kelen otthonában. Az U15-ösök bajnokhoz méltóan nyertek Kaposváron, az U14-esek pedig pályaválasztóként győzték le a Rákóczit, míg az U13-asok és az U12-esek együttesen tíz gólt szerezve győzedelmeskedtek Óbudán. Mutatjuk a PMFC legutóbbi utánpótlás eredményeit és a jegyzőkönyveket:

U16-os bajnokság, Alap-csoport, 21. forduló
Kelen SC – PMFC 2-1 (0-1)
Pécsi gólszerző: Gyulay Tamás (42.)
PMFC: Wágner – Jung, Handler, Dankó, Élő – Horváth, Vida – Gyulay, Neidhardt, Liber – Váradi. Csereként pályára lépett: Somlai, Végi, Gáspár, Gojkovics, Rubint.

– Meg kell tanulnunk ebből a meccsből, hogy a futballt két irányba játsszák, és nem csak előre, hanem arra is gondolni kell, hogy az ellenfél is nyerni akar. Hasonlóképpen a mérkőzést addig játsszák, amíg a játékvezető le nem fújja a találkozót – értékelt Sasa Dragicevic, edző.

U15-ös bajnokság, Alap-csoport, 21. forduló
Kaposvári Rákóczi BFLA – PMFC 0-2 (0-2)
Pécsi gólszerző: Fehérvári Zsombor (25.), Gyánó Marcell (29.)
PMFC: Tóth K. – Szinger, Hollósi, Takaró, Csonka – Ungvári, Fehérvári, Tímár – Biszta, Gyánó, Papp. Csereként pályára lépett: Horváth, Gál-Kézi, Kulcsár, Faludi, Redzic.

– Két ellentétes félidőt láthattunk az adott mérkőzésen. Az első félidőben magasan az ellenfelünk fölé tudtunk nőni, mind egyénileg, mind csapatszinten. A második félidőben türelmetlenül játszottunk ezáltal több hiba is csúszott játékunkba. Összességében gratulálok a gyerekeknek. Hajrá, Pécs! – értékelt Princz Gilbert, edző.

U14-es bajnokság, Alap-csoport, 26. forduló
PMFC – Kaposvári Rákóczi BFLA 2-1 (0-1)
Pécsi gólszerző: Kajdon Marcell (60.), Kincses Benett (78.)
PMFC: Horváth – Kitanics, Szabó D., Hollósi, Szabó Z. – Kocsis, Szabó O. – Kajdon, Kucsera, Kincses – Nimmerfroh. Csereként pályára lépett: Schnell, Harcos, Boday, Rittinger.

– Nehéz mérkőzés volt, mert a tizenhatosa köré betömörülő ellenféllel játszottunk, akik egyetlen gyors emberüket kihasználva a megszerzett labdákból vezettek veszélyes kontrákat. Szinte az egész mérkőzés során az ellenfél térfelén folyta a játék, végig mi irányítottunk, de az utolsó passzaink, a kapura lövéseink nem sikerültek, és nem tudtunk a kapuba találni. Sorra vezettük támadásainkat, és a végén sikerült megszereznünk a győzelmet. Nagy dicséret illeti a srácokat, mert türelmesen, végig hittek a győzelemben, okosan, a taktikai elveket betartva futballoztak, és megérdemelt győzelmet arattak – értékelt Kósa Sándor, edző.

U13-as bajnokság, Dél-Nyugat, 27. forduló
III. KER TVE – PMFC 0-2
Pécsi gólszerző: Juhász Levente (53.), Lauer Olivér (68.)
PMFC: Vincellér – Molnár, Csiszár – Kincses, Dobó, Udvarácz – Juhász, Lauer, Dózsa. Csereként pályára lépett: Kovács T., Kovács R., Marosvölgyi, Wéber, Bohner, Csőke, Benke.

– Ellenfelünk agresszív játékával az első játékrészbe nem nagyon tudtunk mit kezdeni, a második játékrészbe viszont jelentősen feljavultunk a játék minden elemében és a magunk javára tudtuk fordítani a mérkőzést. Jár a gratuláció a srácoknak! – értékelt Koller Krisztián, edző.

U12-es bajnokság, Dél-Nyugat, 27. forduló
III. KER TVE – PMFC 0-8
Pécsi gólszerző: Ács Zalán (13., 76.), Bátori Barnabás (19., 49.), Gyöngyös Vince (23., 27., 80.), Csiba Máté (56.)
PMFC: Varga – Molnár, Csiba – Kádár, Ács, Bátori – Asztalos, Anka, Gyöngyös. Csereként pályára lépett: Veréb, Szabó F., Szakály, Papp.

– A szezon legjobb nyolcvan percét produkálta a csapat. Boldog arcokat és örömfocit láttam, ami eredménnyel is párosult. Nagyon büszke vagyok a csapatomra – értékelt Udvardi Zoltán, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram