A jól rajtoló Budaörshöz látogatunk

Idei első idegenbeli bajnoki találkozónk február 6-án, vasárnap 14:00 órakor kezdődik a megújult budaörsi stadionban.

Vasárnapi ellenfelünk 1924 óta van jelen hivatalosan Budaörsön, s ugyan mérkőzéseik helyszíne – a 2016 óta tartó stadionrekonstrukció miatt – átmenetileg Tatabánya volt, azóta visszatértek megújult otthonukba. A Budaörs a 2014/2015-ös szezonban az első helyen végzett a NB III Nyugati-csoportban, ezzel a teljesítménnyel pedig kivívta a másodosztályú tagságot, ahol azóta hetedik szezonját tölti a klub. A korábbi évadokat sorrendben a 8., a 15., a 4., az 5., a 11. és a 6. helyen fejezték be.

A zöld-fehérekkel legutóbb tavaly ősszel találkoztunk a bajnokságban, a 3. fordulóban 1-1-es döntetlennel ért véget az összecsapás. A Budaörs 4 győzelemmel, 8 döntetlennel és 8 vereséggel, a tabella 17. helyén vonult téli pihenőre. A csapat irányítását időközben a korábban a Csákváron, a Videoton második csapatánál, valamint a Debrecennél dolgozó Toldi Gábor vette át, keretüket pedig a felkészülés alatt több rutinos, illetve tehetséges fiatal játékossal erősítették meg.

Visszatért a korábban már a BSC színeiben futballozó Tányáros Ádám (védő), valamint Csillag Dáriusz (középpályás). Rajtuk kívül kölcsönben érkezett két tehetséges fiatal Kajnok Zsolt (védő) és Horváth Barnabás (középpályás) személyében, valamint csatlakozott Molnár Márkó (támadó). A budaörsiek a tavaszi szezont Szolnokon kezdték, ahol 1-0-s sikert értek el. Ennek is köszönhetően a Merkantil Bank Liga 22. játéknapját két helyet feljebb lépve a tabella 15. fokáról várják Zsidai Lászlóék.

Amint arról már tájékoztattuk szurkolóinkat, a Budaörs elleni mérkőzésre egységesen 1000 Ft ellenében lehet jegyet vásárolni a mérkőzést megelőzően a helyszínen. Meccsnapon a hazai, és a vendég pénztárak a mérkőzés előtt 13:00 órakor nyitnak. Belépés az Árok utca felől lehetséges, ugyanakkor kizárólag védettségi igazolvány ellenében. Az két gárda 12. egymás elleni másodosztályú összecsapásáról élő közvetítés (élő stream) nem lesz látható. Részletes szurkolói infók ITT!
Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram