Vasárnap Óbudára utazunk

Heti program – Több utánpótlás csapatunk itthon játszik, tartalék együttesünk a Bólyi SE-t fogadja, míg az NB II-es gárda a III. Kerületbe látogat.

Ráfordulunk a Merkantil Bank Liga 2021/22-es szezonjának hajrájára, ugyanis négy forduló maradt az idényből. NB II-es labdarúgócsapatunkra május 1-jén, vasárnap 17:00 órakor az újoncként a jelenleg a sereghajtó helyen álló III. Kerületi TVE otthonába utazik. Pintér Attila legénységének matematikailag még esélye van a bennmaradásra, így biztosan nem vár ránk könnyű vendégszereplés. Második csapatunk eközben majd a Bólyi SE-vel mérkőzik meg itthon a megyebajnokságban.

A héten az U19 a Kaposvárt, az U17 a DVTK-t, az U16 a Tarpát, az U15 a Fehérvárt fogadja, utóbbi dupla mérkőzést játszik, hiszen még egy Vasas elleni idegenbeli fellépés is vár rájuk. Az U14 Budafokon, az U13 és az U12 pedig Felcsúton lép pályára. A lányok közül az U19-hez a Szent Mihályt érkezik, míg az U17 Budapestre, az U15 a Puskás Akadémiához utazik. Kis korosztályaink közül az U9 a fővárosban, az U8 pedig Nagykanizsán játszik. Az esetleges programváltozás jogát fenntartjuk!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram