Startvonalon a fiatalok

Hétvégén két fiú utánpótlás-korosztályunk is első tavaszi bajnoki mérkőzését játssza, leány korosztályainkra pedig rangadó vár.

Utánpótlás együtteseink közül múlt hétvégén elsőként leány U19-es, U17-es és U15-ös csapatunk kezdte meg a tavaszt – a legfiatalabb hölgyek pályaválasztóként legyőzték a Szegedet –, az előttünk álló hétvégén pedig a lányok mellett már a fiúk is bajnoki meccset játszanak.

Az U19-es fiúk az Újpest FC vendégei lesznek, Jásper Péter tanítványai szombaton 12:00 órakor lépnek pályára a lila-fehérek ellen az A-csoportban. Csapatunk az őszi alapszakaszt a hetedik helyen zárta a kiemeltek mezőnyében, s egy pontot vitt magával a rájátszásba.

Szintén az Újpest FC-vel kezdték volna az új etapot U17-eseink, ám nekik még várniuk kell a tavaszi premierre, a találkozót ugyanis későbbi időpontra halasztották. Koleszár Viktor vezette együttesünk egy hozott pontjával majd „B” jelzésű csoportban folytatja a tavaszt.

Ellenben az U16-osok itthon kezdik meg szombaton 14:00 órától a 2023-as idényt, Kósa Sándor csapata az UTE gárdáját látja vendégül az Idősebb Dárdai Pál Labdarúgó Utánpótlás Edzőközpontban. A fiúk négy hozott pontjukkal a 3. pozícióból vágnak neki a B-csoportnak.

A már említett, leány U19-es csapatunk ezúttal a listavezető Puskás Akadémia FC-vel ütközik meg vasárnap 11:00-től hazai környezetben, bár a találkozó esélyese a felcsúti együttes, remélhetőleg sikerül megszorongatni a bajnokaspiráns vendégeket a pontszerzésben.

U17-es lányaink számára nem indult jól az év, az előző hétvégén hazai pályán szenvedtek 2-0-s vereséget a St. Mihály FC-től, ám most vasárnap 13:00 órától vendégeként tehetnek szert lépéselőnyre a pontazonossággal az élen álló Puskás Akadémia FC-vel szemben.

Leány U15-öseink a negyedik pozícióból vágnak neki a hétvégi idegenbeli fellépésnek, ők szintén idegenben, az U17-esekkel egy időpontban mérkőznek meg a tabellán öt ponttal előttük álló Puskás Akadémia FC együttesével Felcsúton.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram