Hajrá, Munkás! – idén utoljára

pmfc-szentlorinc-031

Hivatalosan fél távhoz érkezett az NB III Közép-csoportjának pontvadászata, de a hétvégén még rendeznek egy tavaszról előrehozott fordulót. A kitűnő formának örvendő PMFC 2016 utolsó tétmérkőzésén a középmezőnyhöz tartozó Dunaharaszti MTK-t fogadja a Stadion utcában.

A zsinórban már négy győzelemnél járó piros-feketék, akik ezalatt tizennyolc gólt rúgtak és egyet sem kaptak, szeretnék kinyújtani jó sorozatukat és még utoljára begyűjtenék a sikerért járó három pontot. Mint emlékezetes, a december 3-án hozzánk látogató Pest megyei kék-fehérekkel idén egyszer már találkoztunk és 1-0-ra nyertünk ellenük a szezonnyitón.

Könnyel elképzelhető, hogy a jelenleg 4. helyen álló pécsiek a dobogó legalsó fokán telelhetnek. Ennek legfontosabb feltétele, hogy szombaton ismét nyerjünk. Velünk egy időben a második Budafok hazai környezetben fogadja a Dunaújvárost. Előbbi 6, míg utóbbi 2 ponttal előzi meg Koller Krisztiánékat.

Így a mieink elméletileg ledolgozhatják hátrányukat a Fejér-megyeiekkel szemben és felléphetnek a tabella harmadik fokára, kérdés azonban, hogy ez lenne-e számunkra a legjobb forgatókönyv… A listavezető Szigetszentmiklós az otthon masszívan futballozó Mórahalomhoz látogat, míg a minket üldöző Hódmezővásárhely a Békéscsaba II-nél vendégszerepel. Szurkoljunk együtt idén utoljára a téli szünet előtt! Hajrá, Munkás!


NB III Közép-csoport, 18. forduló
2016. december 3., szombat, 13:00
PMFC – Dunaharaszti MTK
Pécs, PMFC Stadion


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

OLVASTA MÁR?

13775848_1133718143315765_3155277748718131345_n-1

A védelemmel nem lesz gond

Fellai József igyekszik minden tapasztalatát bevetni a pályán, ha kell, segít fiatalabb társainak is. Három mérkőzés az NB I-ben, száznegyvenkét találkozó a másodosztályban és negyvenkilenc ...