Győzni kell!

Érdemes lesz kilátogatni a PMFC szombat délután 14:00 órakor kezdődő bajnokijára, amikor is a Márton Gábor vezette piros-feketék – a labdarúgó NB III Közép-csoport 20. fordulójában – 2017-ben először hazai környezetben pályára lépve a Méhkeréki SE gárdáját fogadják a Stadion utcában.

A tabella 4. helyén álló pécsiek az idei szezonban 9 itthon megvívott összecsapásából 6-ot zártak győzelemmel, pontosztozkodásnak 1-szer, vereségnek pedig 2 alkalommal lehettek szemtanúi a szurkolók. Pályaválasztóként 18-szor zörgettük meg a hálót, be nem tervezett középkezdésre 5-ször volt példa.

Ezzel szemben az NB III-ban szintén újoncnak számító, Bíró Róbert trenírozta méhkerékiek meglehetősen vegyesen szerepelnek, így a táblázat 13. fokát foglalják el. Részben amiatt, hogy vendégként 3-szor tudták győztesen elhagyni a pályát, 2-szer döntetleneztek, 4-szer viszont nem jutott nekik pont. Idegenbeli gólkülönbségük 11-14.

Mint emlékezetes, a két gárda tavaly augusztusi találkozójából a pécsiek kerültek ki győztesen, akik lehengerlő játékkal – Havasi, Koller, Schmidt és Kónya góljaival – 4-0-ra győztek a román határ mentén elterülő Méhkerék alakulatának vendégeként. A múlt hétvégi tavaszi nyitányon egyik csapatnak sem sikerült győznie. Bízzunk azonban benne, hogy szombaton a PMFC itthon tartja a három pontot!

A február 25-én, 14:00 órakor kezdődő PMFC – Méhkeréki SE bajnoki mérkőzésre ezúttal is csak az északi ülő (A-tól F-ig), illetve a keleti B-közép szektort nyitjuk meg a szurkolóknak. Kapunyitás 13:00-kor. A belépőjegyek ára továbbra is egységesen 500 forint, 14 év alatt, illetve 65 felett pedig ingyenesen tekinthető meg a találkozó.

A jegyeket keresse a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös pénztárban. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös kaput javasoljuk. Az elővételes jeggyel, vagy bérlettel rendelkezőknek megnyitjuk a 6/B kaput is, ahol gyorsabban juthatnak be.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram