Egygólos győzelem a hazai nyitányon

Természetesen győzelemre készült mindenki az első tavaszi hazai bajnokin, s csapatunk végül be is gyűjtötte a három pontot – de nagyon nehéz dolgunk volt a Méhkerék ellen. Már az első félidőben érezni lehetett, hogy nem lesz könnyű: bár akadtak lehetőségeink a gólszerzésre, nehezen tudtuk feltörni a vendégek masszív védekezését.

DZS_7914

A szünet után továbbra is jelentős mezőnyfölényben futballoztunk, s talán ha az 55. percben Mód István játékvezető tizenegyest ad az egyik vendégjátékos kezezése után, minden másképp alakul. De nem adott, így egészen az utolsó pillanatokig maradt a 0-0 – hogy aztán Turi szabadrúgása után Wéber a saját kapujába fejelje a labdát a 90. percben.

Labdarúgó NB III., Közép-csoport, 20. forduló.
Pécs, PMFC Stadion, 500 néző. V.: Mód.
PMFC–Méhkerék 1-0 (0-0)
Gólszerző: Wéber (90. – öngól).
Sárga lap: Fekete (68.), Krapecz (73.), ill. Sztojka (25.), Boros (77.), Vass (86.).

PMFC: Gábor – Fekete, Krapecz, Fellai, Varga – Turi – Kónya D., Bata (Lőrincz, 56.), Koller, Károly (Nagy, 77.) – Frank (Hleba, 73.). Vezetőedző: Márton Gábor.

Méhkeréki SE: Nagy B. – Boros (Komlósi, 81.), Vincze, Wéber, Ruzsa Sz. – Ruzsa Z., Fülöp – Kovács Gy., Hajdu (Krajcs, 75.), Sztojka – Furár (Vass, 83.). Vezetőedző: Bíró Róbert.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

 

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram