Nem érdemeltünk vereséget

DZS_8860

Mindkét vezetőedző egyetértett abban, hogy a PMFC nem érdemelt vereséget a 21. forduló rangadóján.

– Sajnos két nagy hibát vétettünk, amiért meg is büntetett minket az ellenfél, ugyanakkor nem tudom elmarasztalni a csapatot. A második félidőben nyújtott játékunk rendben volt, amihez természetesen gratulálok. A találkozó folyamán több véleményes szituáció is akadt, nem éreztem az egyenlő mércét. Nyilván olyan mértékű faultokra gondolok, amik befolyásolhatták volna a mérkőzést. Az a tapasztalatom, hogy nem hallgatnak meg minket, így nem szeretnék ezzel különösen foglalkozni. A csapat játékához gratulálok, ahogy a Szigetszentmiklósnak is a győzelemhez – nyilatkozta Márton Gábor.

DZS_8851

A hazaiak trénere, Csurka Zoltán sem látta túl sok téren jobbnak csapatát:

– Az első gólunk a szélnek is köszönhető, ráadásul a Pécs a második félidőben óriási energiát fektetett a letámadásokba. Mindent egy lapra téve rohamoztak, a pontrúgásaik is rettentő veszélyesek voltak, egy ilyen szituációból aztán be is tudtak találni a kapunkba. Elég sokat volt a levegőben a labda, a fejpárbajokat ráadásul döntő százalékban elveszítettük, ugyanakkor kiemelném a csapatom együttes védekezését. Bár nem játszottunk jól, a Pécs pedig nem érdemelt vereséget, de azt kell, hogy mondjam, a meccsből végül sikerült jól kijönnünk – nyilatkozta a Szigetszentmiklós vezetőedzője.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

OLVASTA MÁR?

pmfc-szentlorinc-031

Hajrá, Munkás! – idén utoljára

Hivatalosan fél távhoz érkezett az NB III Közép-csoportjának pontvadászata, de a hétvégén még rendeznek egy tavaszról előrehozott fordulót. A kitűnő formának örvendő PMFC 2016 utolsó ...