Mindenki tudja, hogy Dárdai a gólkirály

Öregfiúk-042

LAPSZEMLE: A sorrendben negyedik, idei első regionális torna zajlott le a kovácstelepi sporttelepen a labdarúgó országos kispályás veterán bajnokság keretében, amelyet 60 éven felülieknek írtak ki, a mottója: Egy életen át kell játszani.

Kovácstelepen a listavezető PMSC nyert 6 ponttal, a további sorrend: 2. PVSK 5, 3.PEAC 4, 4. Szekszárd 3, 5. Komló 2, 6. Bóly 1. A hat csapat részvételével folyó dél-dunántúli mérkőzéssorozat utolsó két fordulója (május 5., Komló és május 26., Szekszárd) eredményétől függetlenül a PMSC már bajnok.

Az összesített góllövőlistát id. Dárdai Pál (PMSC) vezeti 13 találattal.

A PMSC csapatvezetője Bencsik Vilmos, az egykori NB I-es futballista. – Tavaly, hetvenévesen még játszottam, de most már nem – hallottuk a volt játékostól. – Még most is, hetente 2-3 napot dolgozom a vendéglátóiparban, amellett a megyében most szövetségi ellenőrként járom a a pályákat, előtte négy éven keresztül a játékvezetőket ellenőriztem.

Szöveg forrása: Horváth László/Dunántúli Napló. Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Facebook Comments

OLVASTA MÁR?

u18-e1493198494315

Varga a pandákhoz utazik

Továbbra is számítanak az U18-as válogatottnál fiatal balhátvédünkre, Varga Tamásra. Játékosunk a múltkori, Szlovákiában rendezett torna után most ismét egy nemzetközi megmérettetésen bizonyíthat, meghívót kapott ...