Szombaton messzire megyünk a győzelemért

Amennyiben Márton Gábor vezette labdarúgócsapatunk az NB III Közép-csoport 31. fordulójában sikeresen végez a Békéscsaba 1912 Előre II. otthonában, akkor a PMFC zsinórban harmadik győzelmét szerezheti meg, tízesre nyújthatja veretlenségi szériáját és így még közelebb kerülhet a második helyhez.

A lila-fehérek tartalék gárdája elleni találkozó május 13-án, szombaton 17:00 órakor veszi kezdetét a Kórház utcai stadion centerpályáján. Szenti Zoltán alakulatát öt hónappal ezelőtt idehaza 4-0-ra vertük meg, a most hétvégi ütközet azonban nem ígérkezik ilyen könnyűnek.

Pmfc- Békéscsaba-031

A mecsekaljaiaknak hosszú utat kell megtenniük a békési megyeszékhelyig. A szükséges korai indulást, a monoton, órákon át tartó zötykölődést követően nem sok idejük lesz játékosainknak, hamar a pályán találják majd magukat, ahol egyből fel kell venniük a versenyt a házigazdákkal szemben, akik között nem tudjuk, hány visszajátszó lesz.

A Békéscsaba 1912 Előre II. jelenleg a 14. helyen áll, 9 győzelemmel, 6 döntetlennel és 15 vereséggel. A rúgott góljaik száma 41, míg a kapottakat tartalmazó rubrikában a 60-as szám szerepel. Megszerzett pontjaik száma 33, ami 31-gyel kevesebb, mint amennyivel a baranyaiak rendelkeznek.

Ettől eltekintve a hazaiak várhatóan megpróbálnak minden tőlük telhetőt megtenni azért, hogy elkerüljenek a kiesőzónából. A hátsó régióban minimális különbséggel toporognak a vetélytársak, s mivel már csak négy forduló van hátra a bajnokságból, így a viharsarkiaknak is kapkodniuk kell magukat, nehogy kipottyanjanak.

Izgalmakban gazdag mérkőzésre van tehát kilátás, amelynek megtekintése mindenki számára díjtalan. A csapatunkat elkísérő szurkolók a vendégszektort vehetik birtokukba, ahol büfé és mosdó is lesz már kapunyitás előtt egy órával, 16:00-tól. A meccs alakulását ezúttal is élő, szöveges közvetítésünkön keresztül követhetik!

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram