Szombaton messzire megyünk a győzelemért

Pmfc- Békéscsaba-019

Amennyiben Márton Gábor vezette labdarúgócsapatunk az NB III Közép-csoport 31. fordulójában sikeresen végez a Békéscsaba 1912 Előre II. otthonában, akkor a PMFC zsinórban harmadik győzelmét szerezheti meg, tízesre nyújthatja veretlenségi szériáját és így még közelebb kerülhet a második helyhez.

A lila-fehérek tartalék gárdája elleni találkozó május 13-án, szombaton 17:00 órakor veszi kezdetét a Kórház utcai stadion centerpályáján. Szenti Zoltán alakulatát öt hónappal ezelőtt idehaza 4-0-ra vertük meg, a most hétvégi ütközet azonban nem ígérkezik ilyen könnyűnek.

Pmfc- Békéscsaba-031

A mecsekaljaiaknak hosszú utat kell megtenniük a békési megyeszékhelyig. A szükséges korai indulást, a monoton, órákon át tartó zötykölődést követően nem sok idejük lesz játékosainknak, hamar a pályán találják majd magukat, ahol egyből fel kell venniük a versenyt a házigazdákkal szemben, akik között nem tudjuk, hány visszajátszó lesz.

A Békéscsaba 1912 Előre II. jelenleg a 14. helyen áll, 9 győzelemmel, 6 döntetlennel és 15 vereséggel. A rúgott góljaik száma 41, míg a kapottakat tartalmazó rubrikában a 60-as szám szerepel. Megszerzett pontjaik száma 33, ami 31-gyel kevesebb, mint amennyivel a baranyaiak rendelkeznek.

Ettől eltekintve a hazaiak várhatóan megpróbálnak minden tőlük telhetőt megtenni azért, hogy elkerüljenek a kiesőzónából. A hátsó régióban minimális különbséggel toporognak a vetélytársak, s mivel már csak négy forduló van hátra a bajnokságból, így a viharsarkiaknak is kapkodniuk kell magukat, nehogy kipottyanjanak.

Izgalmakban gazdag mérkőzésre van tehát kilátás, amelynek megtekintése mindenki számára díjtalan. A csapatunkat elkísérő szurkolók a vendégszektort vehetik birtokukba, ahol büfé és mosdó is lesz már kapunyitás előtt egy órával, 16:00-tól. A meccs alakulását ezúttal is élő, szöveges közvetítésünkön keresztül követhetik!

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

OLVASTA MÁR?

13342870_1105900269430886_4554833192988439882_n

Isten Önnel, Karcsi bácsi!

Életének 82. életévében elhunyt klubunk korábbi fővárosi képviselője, legnagyobb törzsszurkolónk, lelátónk „állandó szereplője”. Kevés olyan megszállott labdarúgó fanatikust ismerünk, mint Kamarás Károly, aki az elmúlt ...