Ezüsttel búcsúzik a csapat

Pünkösdvasárnap szezonbeli utolsó mérkőzését játssza a Márton Gábor vezette PMFC. A már biztos ezüstérmes helyen végző pécsiek az NB III Közép-csoport 34. fordulójában a budapesti Pénzügyőr SE otthonába látogatnak. A június 4-én, 18:00 órakor kezdődő találkozónak különösebb tétje már nemigen lesz, hiszen a mieink a második pozíciót már megszerezték, míg vasárnapi vendéglátóink a hetedik helynél feljebb nem végezhetnek.

Tartogat azonban érdekességeket a szezonzáró összecsapás, ugyanis továbbra is kérdés, hogy a holtversenyben 23 találatnál járó Károly Bálintot gólkirályi címhez tudjuk-e juttatni, illetve ha sikerülne elhozni a három pontot Pasarétről, akkor egy hatos győzelmi szériával vonulhatnánk nyári szünetre. Nem kérdés, jobb lenne akkor a hangulat a lefújás utáni éremátadáskor. Remélhetőleg sokan kísérik el idénybeli utolsó útjára a piros-feketéket, és szurkolnak a helyszínen a fiúknak!

15pmfc3_lp

Az őszi idevágóból nyilván nem lehet, és nem is szabad kiindulni, ám ez esetben fontos felemlegetni az akkor történt eseményeket. A jobban kezdő piros-feketék a 37. percben pont a már fentebb emlegetett Károly Bálint góljával szereztek vezetést. S mielőtt még magához térhetett volna a Pénzügyőr együttese, már ismét a kapujában táncolt a labda: Károly Bálint egy bal oldali szabadrúgást adott be kiválóan a védők mögé, Koller Krisztián pedig jó helyre érkezett és közelről a hálóba helyezett.

A félidőben tehát 2-0-ra vezettünk, s nem sokkal azután, hogy elkezdődött a második játékrész, végképp megpecsételődött a vendégek sorsa. Egyik védőjátékosuk, korábbi futballistánk, Luczek Dávid ugyanis megkapta második sárga lapját, s máris mehetett zuhanyozni. Csapatunk ettől kezdve még nagyobb fölényben futballozott. Végül a 71. percben Koller Krisztiánt buktatták a 16-oson belül, csapatkapitányunk pedig higgadtan értékesítette a megítélt tizenegyest, a jobb alsóba lőtt, beállítva a 3-0-s végeredményt.

A június 4-én, 18:00 órakor kezdődő Pénzügyőr SE – PMFC bajnoki záró mérkőzésre a szurkolók kizárólag a helyszínen (1025 Budapest, Pasaréti út 124-126.) tudnak belépőt váltani. A felnőtt jegy egységesen 500, míg a diák és a nyugdíjas változat 300 Forintba kerül. Kapu- és pénztárnyitás várhatóan egy órával a kezdősípszót megelőzően, ezúton kérjük drukkereinket, hogy a lefújást követően, az éremátadó ceremónia alatt és után ne lépjenek a játéktér területére. A találkozóról természetesen élő, szöveges közvetítés formában számolunk be itt a klub honlapján!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram