Nagykorú lett balhátvédünk!

Ma ünnepli 18. születésnapját Varga Tamás! A PMFC balhátvédje számára azonban nem felhőtlen ez a jeles nap, hiszen az utóbbi hetekben egy dróttal bal vállában éli életét, ami miatt idén már nem állhat Márton Gábor rendelkezésére.

Pedig az ifjú titán az előző szezon végére alapemberré küzdötte fel magát NB III-as csapatunkban, bemutatkozhatott az U18-as válogatottban is, de nyár óta nem a tervek szerint alakulnak a dolgai.

– 2015 szeptemberében, amikor még a Fradi játékosa voltam, megsérültem, de nem nagyon foglalkoztam azzal, hogy fáj a kezem. De idén már állandósult a fájdalom, ezért megnézettem az orvossal, aki mondta, hogy műteni kell, mert eltörött a sajkacsontom és egy álízület keletkezett – mondta el Varga Tamás.

Bal oldali védőnket június 28-án műtötték, ezért nem is tudta elvégezni az alapozást az NB III-as együttessel. Egyéni munkát végzett, és szép lassan érte utol társait.

– Még rajtam volt a gipsz, amikor már U19-es bajnokikon szerepeltem és pályán voltam a Honvéd elleni Magyar Kupa-találkozón is. Azt hittem, hogy minden rendben, már a gipsz is lekerült rólam és néhány nappal később egy Paks elleni utánpótlás meccsen ráestem a vállamra, ami kificamodott és össze kellett drótozni – árulta el Varga Tamás.

A fiatal focista januárban már a csapattal kezdheti meg a felkészülést. Bal válla rögzítve van, de próbálja karban tartani testét, biciklizik, lépcsőzik és különböző erősítéseket, illetve labdás koordinációt végez.

Boldog szülinapot, Varesz!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram