Mini tornával folytatjuk

Izgalmas szombat elé néz Márton Gábor vezette labdarúgócsapatunk, amely az előzetes felkészülési program szerint a másodosztály középmezőnyében telelő ZTE FC-vel játszotta volna sorozatban harmadik edzőmérkőzését. Miután a zalaiak visszamondták a vendégszereplést, együttesünk egy minitornát hozott tető alá a Pécsváradi Spartacus SE, valamint a Bonyhád VLC csapatával közösen. Így tehát két csapat helyett rögtön hármat láthatnak majd szurkolóink február 3-án, szombaton 14 órától a Stadion utcában.

Két meccspartnerünk nem ismeretlen senki számára, már csak amiatt sem, mert a Pécsváradi Spartacus SE korábban riválisunk volt a Baranya megyei I. osztályban. A szomszédos piros-fehéreket a 2015/2016-os kiírásban itthon 6-0-ra, míg idegenben 3-0-ra győztük le. Varga László tanítványai jelenleg vezetik a bajnokságot, miközben keretükben több korábbi játékosunk is szerepel, mint például Szentes Krisztián, Krapecz Balázs, Takács Ákos, és Horváth Vince.

A Bonyhád VLC jelenleg a Tolna megyei I. osztály harmadik helyén telel, de velük is megmérkőzött a közelmúltban a PMFC. A két gárda bajnoki formában ugyan nem játszott egymás ellen, edzőmeccs erejéig azonban már összemérték erejüket. A szombati minitorna érdekessége, hogy Márton Gábor trenírozta NB III-as csapatunk egy-egy félidő erejéig mérkőzik meg a Bonyhád VLC és a Pécsváradi Spartacus SE csapataival.


1. meccs, 14:00-tól: Pécsváradi Spartacus SE – Bonyhád VLC
2. meccs, 15:00-tól: Bonyhád VLC – PMFC
3. meccs, 16:00-tól: Pécsváradi Spartacus SE – PMFC


A szurkolókat a hátsó füves és a műfüves pályát határoló állóhelyi részre várjuk ezúttal is. A belépés a Stadion utca felőli kiskapun lehetséges, ahol büfé is várja majd a kilátogatókat.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram