A rejtélyes Pakshoz látogatunk

Nyolc napon belül harmadik bajnoki mérkőzését játssza vasárnap a PMFC, amely március 25-én, 16:00 órától, az NB III Közép-csoport 20. fordulójában idegenbe, a Paksi FC II. otthonába látogat. A Márton Gábor vezette piros-feketék jelenleg a táblázat éléről várják a hétvégi bevetést, igaz, a riválisok zöme egy meccsel kevesebbet játszott.

Osztermájer Gábor csapata, a Paksi FC II. jelenleg 8 győzelemmel, 2 döntetlennel és 7 vereséggel, összesen 26 ponttal a 7. helyet foglalja el a tabellán. A tolnai zöld-fehérek tartalékjaival eddig 3 alkalommal találkoztunk össze bajnoki mérkőzésen, ebből 2-szer hazai pályán fölülmúltuk őket, idegenben azonban kikaptunk tőlük.

A Duna-partiak pályaválasztóként 6 sikert, 1 pontosztozkodást és 2 kudarcot könyvelhettek el eddig a bajnokságban. Második számú együttesről beszélve persze ezúttal is felmerül a lehetősége annak, hogy akár többen is visszajátszhatnak az NB I-es keretükből, főleg, hogy válogatott szünet miatt nem rendeznek fordulót az első osztályban.

Bízunk benne, hogy sikerül hétvégén három ponttal gazdagodni, győzelmünkkel pedig továbbra is komoly esélyesként pályázhatunk a bajnoki címre. Paks ráadásul nincs is messze Pécstől, így szurkolóink akár egy jó vasárnapi túrával is összeköthetik a piros-feketék újabb összecsapását!

Drukkereinket a paksi stadion (Fehérvári út 29.) vendégszektorába várják. A belépőjegyek ára egységesen 500 Forint, amit majd kizárólag a helyszínen lehet megvásárolni. Természetesen ezúttal is gondolunk azokra, akik nem tudnak ellátogatni a helyszínre. A találkozót élő, szöveges formában közvetítjük.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram