Szervezett csapatot fogadunk

Mojzer György, a PMFC 27 éves támadója a tavaszi szezon elején még nem tudta beverekedi magát a piros-feketék kezdőcsapatába. Mígnem a legutóbbi fordulóban, a Paksi FC II. vendégeként megkapta a bizalmat Márton Gábor vezetőedzőtől. Csatárunk nemhogy meghálálta a lehetőséget, de alig hat percre volt szüksége arra, hogy gólt szerezzen, ami számára nagy lélektani hatással bírt.

– Mindenképpen fontos volt számomra, hogy gólt szerezzek – így Mojzer György. – Az előző fordulókban csereként kaptam lehetőséget, így bizonyítani akartam, hogy helyem van a kezdőben. Egy ilyen periódus után a csapatnak is jót tett a gyors előny megszerzése, mindenképp győzelemre játszottunk, a sorozatos meccsterhelés még benne volt a lábakban, a korai gól pedig feldobta a társaságot és végül szórakoztató játékkal megérdemelt idegenbeli győzelmet arattunk.

– Tartogattatok még pár találatot a tarsolyotokban, mi több, a játékot elnézve eshetett volna több gól is a Paks hálójába, nem?

– Lehetett volna nagyobb különbségű is a végeredmény, de nem rossz csapat a Paks II. gárdája. A második félidőre nagyon összeállt a játékunk, voltak nagy lehetőségeink, ziccerek, akár nekem is. 0-3 után pedig még egyszer sikerült betalálni, amit les miatt nem adtak meg. Utólag igazat adok a játékvezetői hármasnak, tényleg jó döntést hoztak. Nem szabad ennek ellenére telhetetlennek lenni. Négy meccs alatt tíz pontot gyűjtöttünk, ami szerintem nagyon jó.

_MG_7472

– Szombaton a középmezőnyhöz tartozó Rákosmente KSK-t fogadjuk itthon. Az őszi meccs alapján milyen csapatnak tartod a kék-fehéreket?

– A Rákosmente ősszel egy szervezett csapat képét mutatta, akik igyekeztek játszani a focit. Úgy rémlik, hogy a szünetre már 0-2-re vezettünk, de utána is ugyanúgy próbáltak labdát birtokolni a kék-fehérek, akik főleg a széleken igyekeztek megbontani minket. Nem tartom őket egy rossz csapatnak, ugyanakkor mindegy, hogy hányadik helyezett ellen lépünk pályára a bajnokságban, mindenki ellen ugyanúgy nyernünk kell. Most szombaton is ezzel a céllal állunk ki – tette hozzá Mojzer György.

A március 31-én, szombaton 16:00-kor kezdődő PMFC – Rákosmente KSK mérkőzésre érvényes belépőket keresse majd a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös hazai pénztárban. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös kaput javasoljuk. Kapunyitás: 15:00-tól. A belépők ára egységesen 500 Forint, ugyanakkor 14 év alatt és 65 éves kor felett ingyenesen tekinthető meg az összecsapás!

Fénykép: Molnár Gyula/paksifc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram