Egygólos vereség Szekszárdon

Az NB III Közép-csoport 8. fordulójában a középmezőnyhöz tartozó Szekszárdi UFC otthonába látogatott a bennmaradásért harcoló PMFC labdarúgócsapata. A szomszédvári rangadón kétmeccses eltiltása miatt nem ülhetett le a kispadra a pécsiek vezetőedzője, Sárai György. Szintén eltiltás miatt hagyta ki a találkozót Szellák Soma, de a mecsekaljaiak keretét sérülések is gyengítették.

Az összecsapás első félórájában a piros-feketék szervezetten, egységesen játszottak, stabilan védekeztek, ugyanakkor mindkét együttestől hiányzott a kreativitás, illetve a pontos passzok. Egy-egy kapura lövésig azért eljutottak a felek, de kifejezetten veszélyes szituációt nem jegyezhettünk fel. A 46. percben egy szögletet követően Somogyi Máté szaladt alá a labdának, Fejes Péter pedig a hálónkba bólintotta a játékszert, 1-0.

A második játékrész hasonló, küzdelmes játékot hozott. A férfias csörtében a baranyaiak igyekeztek még többet beleadni az egyenlítés érdekében, egy formás támadás végén Valkovszki Péter fejesét bravúrral tolta ki Lékai Soma. Kvanduk János legénysége végül megőrizte egygólos előnyét egészen a lefújásig. A 13. pozícióba visszalépő PMFC legközelebb október 7-én, hazai pályán javíthat a Rákosmente KSK ellen.


NB III Közép-csoport, 8. forduló
Szekszárdi Városi Sport és Szabadidőközpont, 400 néző. Vezette: Böcskei Balázs.
Szekszárdi UFC – PMFC 1-0 (1-0)
Gsz.: Fejes (46.)
Sárga lap: Arena (71.), Károly (85.), ill. Hanol (30.), Pinczés (60.), Romic (87.)

Szekszárdi UFC: Lékai – Rácz, Dudás, Károly, Füredi – Budai (Kvanduk J., 86.), Arena, Turi (Juhász, 65.), Hegedűs – Dombi (Nagyváradi, 41.), Fejes. Vezetőedző: Kvanduk János.

PMFC: Somogyi – Valkovszki, Pinczés, Romic, Hanol – Kálmán, Koller, Erdős, Varga (Kesztyűs, 67.) – Kiss (Jerkovic, 46.), Fujsz (Keresztes, 78.). Edző: Szabados József.


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram