Szombaton ismét edzőmeccs

A PMFC február 16-án délelőtt a megye I-es bajnokaspiráns Pécsváradi Spartacus SE gárdájával játszik itthon felkészülési mérkőzést.

A PMFC NB III-as alakulata sorozatban már a hatodik felkészülési mérkőzését nyerte meg, Vas László együttese szerdán a horvát másodosztályú NK BSK Bijelo Brdot múlta felül 3-2-re. Az előkészületi találkozók sora viszont még mindig nem ért véget, a mecsekaljaiak most hétvégén a Baranya megyei I. osztály első helyén telelő Pécsváradi Spartacus SE csapatával mérkőznek meg a Stadion utcában.

A szomszédos bajnokaspiráns alakulat eddig öt téli edzőmeccset vívott meg. Kezdésként 2-0-ra nyertek Bonyhádon, majd pedig 3-0-ra legyőzték a Majost. Múlt hétvégén egy mini-torna keretében megmérkőztek a házigazda Kozármislennyel, illetve a Pénzügyőrrel is, ám a piros mezesek mindkét meccsen 2-1-re alul maradtak. Legutóbb viszont 3-0-ra győztek a PMFC U19-es gárdája ellen.

A pécsváradiak keretét több korábbi PMFC-játékos alkotja, így például Krapecz Balázs, Szentes Krisztián, Tóth Adrián és Takács Ákos is ellenfélként lép majd pályára a szombati edzőmeccsen. A két gárda legutóbb egyébként 2018. februárjában találkozott egymással, az akkor szintén a felkészülés jegyében vívott összecsapást a pécsiek 6-0-as félidőt követően 11-0-ra nyerték meg.

A február 16-án, szombaton 10:30-kor kezdődő PMFC–Pécsváradi Spartacus SE felkészülési mérkőzés mindenki számára díjtalanul tekinthető meg. Belépés kizárólag a Stadion utcai garázssor felőli kiskapun keresztül lehetséges. A kilátogató érdeklődők, futballbarátok a megszokott módon a hátsó füves és a műfüves pályát határoló állóhelyi részt vehetik birtokba az edzőmeccs ideje alatt.


Felkészülési mérkőzés
PMFC–Pécsváradi Spartacus SE
2019. február 16., szombat, 10:30
Pécs, Stadion utcai edzőpálya


 

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram