Szabó Dominik hazatért a PMFC-hez!

Sok szállal kötődik a mecsekaljai klubhoz a jobb oldali középpályás, aki az elmúlt öt évben az MTK és a Monor csapatában játszott.

Szabó Dominik személyében egy pécsi születésű és korábbi saját nevelésű labdarúgó visszatérését jelenthetjük be. A 21 esztendős jobb oldali középpályás a PMFC és a Kozármisleny utánpótlásában eltöltött éveket követően az MTK-nál folytatta tovább pályafutását, ahol egyre több játéklehetőséget kapott a második számú csapatban, míg 2018 elején az NB II-es felnőtt gárdában is bemutatkozott. Szabó Dominik az előző szezont kölcsönben töltötte a másodosztályú Monor alakulatánál, amelynek színeiben 26 NB II-es, illetve 2 Magyar Kupa találkozón szerepelt. A kiváló technikával és sebességgel megáldott középpályás ugyanakkor örömmel ért vissza idény nyáron nevelőegyesületéhez, amelyhez több szálon is kötődik.

Szabó Dominik másolata

– Pécsen születtem, itt nőttem fel és kezdtem el focizni. Édesapám, Szabó Zsolt is PMSC-ben játszott, jelenleg pedig edzőként dolgozik a klubnál. Elképesztően boldog vagyok, hogy öt év után visszajöhettem a Pécshez. Számomra is új volt a szakmai stáb által megkövetelt játékrendszer, de szerintem a felkészülés alatt minden játékos megtanulta a dolgát. Van még egy kis időnk az összecsiszolódáshoz, ugyanakkor úgy érzem, hogy nagyon erős csapatunk lesz. A bajnokságban végig oda kell tennünk magunkat a pályán, ám amennyiben mindenki koncentráltan és fegyelmezetten játszik, akkor nem érhet minket baj. Nekem is az a célom, hogy alapemberré váljak, a csapat számára pedig a feljutás kiharcolása a legfontosabb feladat – tette hozzá Szabó Dominik.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram