Több poszton is bevethető támadó érkezett

Hegedűs Márk legutóbb a Szekszárd csapatát erősítette, augusztustól azonban már piros-feketében bizonyíthat az NB III Közép-csoportban.

A még mindig csak 20 esztendős Hegedűs Márk személyében egy igazán szélvészgyors támadóval erősödött meg a PMFC NB III-as labdarúgócsapatának 2019/2020-as bajnoki kerete. Az 1998. december 1-jén Szekszárdon napvilágot látott játékos az elmúlt négy évet szülővárosa felnőtt gárdájában töltötte, ahol 88 NB III-as mérkőzésen lépett pályára, ebből 64-szer kezdőként. A középpálya bal és jobb oldalán is bevethető Hegedűs Márk úgy érzi, jól döntést hozott a nyári klubváltással és szeretne a pályán bizonyítani, valamint bajnoki címet ünnepelni a piros-feketékkel.

Hegedűs Márk másolata

– A szüleim már ötévesen levittek az UFC-hez, a sárga-feketéket U15-ös korosztályig erősítettem, majd pedig két évet Pakson fociztam. Ezt követően kerültem vissza Szekszárdra, ahol négy szezont játszottam az NB III-as csapatban – kezdte támadónk, aki mesélt Pécsre igazolásának hátteréről és céljairól. – Azért is döntöttem a PMFC mellett, mert szeretnék komolyabb sikerekért küzdeni és legfőképp bajnokságot nyerni. A mostani társaság szerintem képes lehet arra, hogy hozzásegítse méltó helyére visszajuttatni a klubbot. Ennek első lépés lenne az NB III megnyerése – hangsúlyozta Hegedűs Márk.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram