Idegenbeli megmérettetés vár csapatunkra

Vasárnap a Budapest Honvéd-MFA II. vendégeként nyújtanánk tovább eredményes bajnoki szereplésünket.

Vasárnap a 8. fordulót rendezik az NB III Közép-csoportjában, amelynek alkalmából Vas László vezette labdarúgócsapatunk Csepelen lép pályára a Budapest Honvéd-MFA II. vendégeként. A PMFC eddigi bajnoki szereplése során még veretlen, hiszen egy döntetlen mellett hatszor győztesként hagyhattuk el a játékteret. Remélhetőleg ez a szám tovább bővül hétvégén, már csak az első hely megtartása miatt is. Együttesünk pillanatnyi előnye két pont a második helyezett Monorral szemben, míg a jelenlegi harmadik Iváncsa előtt három ponttal megyünk. Riválisainkra ebben a körben papíron könnyebb ellenfél vár, így fontos lenne sikerrel lehozni a szeptember 29-i kispesti tartalékok elleni találkozót.

Pisont István fiatal legénysége a 7. fordulót követően hét ponttal a tabella tizenkettedik helyén áll. A két győzelemmel, egy döntetlennel és négy vereséggel rendelkező fővárosiak az idei szezonban négyszer játszottak az átmeneti otthonuknak számító csepeli stadionban, ahol azonban még nyeretlenek: a Taksonytól 3-0-ra, a Kecskeméttől 4-2-re, az Iváncsától 1-0-ra kaptak ki, egyedül az RKSK-val játszottak 2-2-es döntetlent. A vörös-feketéket ennek ellenére nem lehet leírni, második csapat lévén ráadásul számítani kell esetleges visszajátszókkal az NB I-es keretből. A szeptember 29-én, vasárnap 16:00 órakor kezdődő Budapest Honvéd-MFA II. – PMFC bajnoki találkozó ingyenes lesz a Csepel Stadionban.

OLVASTA MÁR?

Szurkolói infók a Szeged elleni edzőmeccsre

Védettségi igazolvány használata, ingyenes belépés, kapunyitás, megközelítés, parkolás, stadionbüfé – minden részlet egy helyen. Tájékoztatjuk a szurkolókat, hogy bár a hatályban lévő kormányrendeleteknek megfelelően a ...
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram