Szombaton fogadjuk az Iváncsa KSE-t

Komoly hazai erőpróba vár a PMFC-re, amely szombaton a harmadik helyen álló Iváncsa KSE-vel mérkőzik meg itthon.

A magyar labdarúgó-válogatott vasárnapi, Azerbajdzsán elleni hazai Európa-bajnoki selejtezője miatt ezúttal szombaton rendezik az NB III-as fordulókat. A Közép-csoport 10. játéknapján Vas László vezette éllovas helyen álló együttesünk ismét hazai pályán folytathatja eredményes szereplését, október 12-én, 14:30-as kezdéssel ugyanis a jelenleg öt pont hátránnyal a tabella harmadik pozícióját birtokló Iváncsa KSE gárdáját látjuk vendégül a Stadion utcában.

Sorrendben az ötödik bajnoki mérkőzésünk következik a piros-fehérek ellen, amellyel eddig háromszor játszottunk döntetlent és csupán egyszer sikerült megszereznünk a három pontot. A rúgott gólok tekintetében sincs nagy eltérés, a pécsiek hét, míg az iváncsaiak hat találatot jegyeztek a korábbi egymás elleni összecsapásokon. Mindezek fényében ezúttal is egy kiélezett bajnoki párharcot láthatnak majd a szombat délután a PMFC Stadionba kilátogató szurkolók.

Domján Attila gárdája a rajton a Dunaújváros vendégeként ért el 2-1-es sikert. Hazai évadnyitójukat ellenben elrontotta a Monor, amely 2-0-ra verte meg őket. Az Iváncsa ezt követően a Kelen SC-t 4-0-ra, a Kecskemétet 2-0-ra győzte le, majd 1-1-re zártak a Szentlőrinccel és 1-0-ra nyertek a Budapest Honvéd-MFA II. ellen, míg a Szekszárdi UFC-t 3-1-el küldték haza. A THSE-Szabadkikötőnél 3-3-at, míg a HR-Rent Kozármisleny ellen 2-2-t játszottak a Fejér megyeiek.

Az október 12-én, szombaton 14:30-kor kezdődő PMFC – Iváncsa KSE NB III-as bajnoki találkozóra érvényes belépők elővételben már megvásárolhatók a Stadion utcai klubház emeleti pénztárában. A jegy ára a hazai és a vendégszurkolók számára egységesen 500 Forint, míg a 14 alattiak és a 65 év felettiek továbbra is díjtalanul tekinthetik meg a mérkőzést. Szurkoljuk ki ezúttal is együtt, hogy a PMFC folytatva veretlenségét itthon tartsa a három pontot!


NB III Közép-csoport, 10. forduló
2019. október 12., szombat, 14:30
PMFC – Iváncsa KSE
Pécs, PMFC Stadion


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram