Fontos, hogy éljünk a lehetőséggel!

Együttesünknek vasárnap a bennmaradásért küzdő Dunaharaszti MTK otthonából kellene elhoznia a három pontot.

Nem lesz könnyű dolga hétvégén Vas László vezette labdarúgócsapatunknak, amely vasárnap 14:00-kor a sereghajtó Dunaharaszti MTK vendégeként lép pályára az NB III Közép-csoport 11. fordulójában. Együttesünk a bajnokság egyharmadát követően veretlenül vezeti a tabellát, miközben a szintén remekül szereplő Szentlőrinc SE előtt két, míg Monorral szemben hat pontos előnyünk van jelenleg. Sorsunk csakúgy, mint korábban, most is a saját kezünkben van, mert amennyiben a közvetlen riválisok egymás elleni bajnokija kedvezően alakul, illetve csapatunknak sikerülne elhozni a három pontot a sereghajtó otthonából, abban az esetben növelni tudnánk az előnyünket.

Mindez persze annak ellenére sem lesz könnyű, hogy a Dunaharaszti MTK gárdája tíz fordulót követően a tabella legutolsó helyén tanyázik. A kék-fehérek nyolc vereség mellett csupán kétszer végeztek döntetlenre. Utóbbi számadat kapcsán érdekesség, hogy Króner Péter alakulata mindkét pontját baranyai csapatok, így a Szentlőrinc SE, valamint a HR-Rent Kozármisleny ellen szerezték. A bennmaradásért küzdő Pest megyeiek nem állnak jól a gólszerzés tekintetében, eddigi fellépéseik során csupán öt találatot jegyzetek, míg a saját kapujukat huszonkét alkalommal vették be ellenlábasaik. Mindezek ellenére kemény összecsapásra számíthatnak a piros-feketék.

Együttesünk nem most találkozik először a Dunaharaszti MTK-val, ugyanis az NB III Közép-csoport 2016/2017-es kiírásában már két ízben is megmérkőztünk velük. A három évvel ezelőtti szezonnyitón, ha nehezen is, de idegenben nyertünk 1-0-ra, míg a 2016-os őszi szezonzárón itthon arattunk ellenük 2-1-es győzelmet. Az akkori kezdőnkből mára csupán Kónya Dávid és Koller Krisztián tagjai a mostani keretünknek, utóbbi ráadásul azon a pécsi meccsen gólt is szerzett. Az október 20-án, vasárnap 14:00 órakor kezdő Dunaharaszti MTK – PMFC összecsapásra kilátogató szurkolók kizárólag a helyszínen tudnak majd belépőjegyet vásárolni.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram