Döntetlen a Taksony elleni idénynyitón

NB III-as labdarúgócsapatunk 1-1-es döntetlenre végezett a Taksony SE elleni idegenbeli tavaszi nyitányon.

Vas László vezette együttesünk vasárnap délután Dunaharasztiban, a Taksony SE vendégeként kezdte meg az NB III Közép-csoport tavaszi szezon küzdelmeit. A találkozót a mieink kezdték jobban, szinte csak a zöld-fehérek térfelén zajlott a játék, helyzeteinket azonban nem sikerült gólra váltatnunk az első játékrész során. Nem sokkal a térfelcserét követően, némi szerencsével viszont megszereztük a vezetést. Az 51. percben Hegedűs Márk lövését Gubacsi Zoltán fejelte öngólt értően a hazai hálóba, 0-1.

A nem várt fordulat egy perccel a rendes játékidő letelte előtt következett be, amikor is egy oldalszabadrúgást követően egy taksonyi játékos tűnt el a tizenhatosunkon belül, Zimmermann Márió játékvezető pedig habozás nélkül büntetőt ítélt. A tizenegyest Gálfi László értékesített magabiztosan a 89. percben, beállítva az 1-1-es végeredményt. Botlása ellenére csapatunk négy pontos előnnyel vezeti a tabellát. A 19. fordulóban – március 14-én, szombaton 14:30-kor – a Dabas-Gyón FC-t fogadjuk a PMFC Stadionban.


NB III Közép-csoport, 18. forduló
Dunaharaszti, DMTK Sporttelep, 500 néző. Vezette: Zimmermann Márió.
Taksony SE – PMFC 1-1 (0-0)
Gsz: Gubacsi (51. – öngól), Gálfi (89. – büntetőből)
Sárga lap: Pataki (17.), Hesz (43.), ill. Geiger (49.), Adamcsek (88.)

Taksony SE: Ivancsics –Szalai, Hesz, Lakatos, Gubacsi, Kozári, Fodor, Gálfi, Horváth, Pataki (Nagy, 72.), Tóth. Vezetőedző: Gálhidi György.

PMFC: Helesfay – Sági, Gajág, Rácz, Németh – Grabant (Koller, 86.), Futó, Nikic, Hegedűs – Kónya, Geiger (Adamcsek, 60.). Vezetőedző: Vas László.


Fényképünk korábbi. Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram