Gólzáporos győzelem a Kozármisleny ellen

NB II-re készülő labdarúgócsapatunk 5-0-s sikert aratott a HR-Rent Kozármisleny elleni hazai edzőmeccsen.

Vas László vezette labdarúgócsapatunk két héttel a Merkantil Bank Liga NB II 2020/2021-es szezonjának rajta előtt az NB III-as HR-Rent Kozármislenyt fogadta utolsó előtti felkészülési találkozóján a Stadion utcában. Együttesünk már az összecsapás elején alaposan belekezdett, rögtön sikerült helyzeteket kialakítanunk, az 5. percben pedig Óvári Zsolt váltott gólra egy tizenhétről megítélt szabadrúgást, 1-0. Ezt követően többször is komoly védeni valója akadt a vendégek kapusának, majd a 18. minutumban érkezett az újabb pécsi találat. Sági Milán bedobását Rácz László csúsztatta meg fejjel, a labda elsőre a keresztlécről pattant ki, majd az érkező Kónya Dávid a hálóba juttatta a játékszert, 2-0.

A fordulást követően az 58. percben ismét Óvári Zsolt tudott eredményes lenni, aki ráadásul másodjára is remekül elvégzett szabadrúgásból vágta be védhetetlenül a labdát a mislenyi halóba, 3-0. Játékosaink ezek után sem vettek vissza, sőt a 68. percben Batizi-Pócsi Balázs tekerte le magabiztosan a labdát az elvetődő Ipacs Péter mellett, ami így végül a vendégek hálójának bal felében kötött ki, 4-0. A hajrában járva egy elsőre szabályosnak tűnő gólunkat nem adták meg les miatt, de a 85. percben már semmi sem mentette meg a fehér mezes vendégeket. Egy szögletet követően kialakult kavarodás végén Preklet Csaba lövése talált utat a gólvonalon túlra, ezzel beállítva az 5-0-s végeredményt.


Felkészülési mérkőzés
Pécs, PMFC Stadion, 800 néző.
PMFC – HR-Rent Kozármisleny 5-0 (2-0)
Gsz.: Óvári (5., 57.), Kónya (18.), Batizi-Pócsi (68.), Preklet (85.)

PMFC 1. félidő: Helesfay – Sági, Króner, Rácz, Katona – Grabant, Nikic, Geiger, Óvári – Kónya, Adamcsek.
PMFC 2. félidő: Helesfay (Vukman, 67.) – Sági (Gajág, 62.), Króner (Archie, 80.), Preklet, Németh – Kónya (Keresztes, 67.), Futó, Geiger (Bohata, 62.), Óvári (Bischoff, 80.) – Tihanyi, Batizi-Pócsi. Vezetőedző: Vas László.


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram