Szombaton kapunk ellenfelet a kupában

A MOL Magyar Kupa 8. fordulójának sorsolását az M4 Sport élőben közvetíti.

A megye I-es Makó FC és az NB III-as Salgótarjáni BTC elleni idegenbeli 3-1-es győzelmek után Vas László vezette NB II-es labdarúgócsapatunk a legjobb 32 között várja a MOL Magyar Kupa következő sorsolását. A 8. forduló párosításait november 14-én, szombaton, a Bicske-Ferencváros mérkőzés után sorsolják ki. Az eseményt az M4 Sport csatorna ezúttal is élőben közvetíti.

Ebben a körben az NB I-es klubok még kiemeltek lesznek, vagyis élvonalbeli csapattal is összekerülhetünk. A sorsolások során az alacsonyabb osztályú együttes lesz a pályaválasztó. A továbbjutás továbbra is egy találkozón dől el, ha a rendes játékidő után döntetlen az állás, kétszer tizenöt perc hosszabbítás, majd büntetők következnek. A 8. forduló tervezett játéknapja: 2021. január 27., szerda.


Lehetséges ellenfelek a legjobb 32 között:

NB I: Budafoki MTE, Budapest Honvéd, DVTK, Kisvárda Master Good, Mezőkövesd Zsóry FC, MOL Fehérvár FC, MTK Budapest, Paksi FC, Puskás Akadémia FC, Újpest FC, ZTE

NB II: FC Ajka, Aqvital FC Csákvár, DEAC, DVSC, Dorogi FC, Kaposvári Rákócz FC, Kolorcity Kazincbarcika SC, BFC Siófok, Soroksár SC, Szombathelyi Haladás, Vasas FC

NB III:  III. Kerületi TVE, Hódmezővásárhelyi FC, Taksony SE, Tállya KSE, Tiszafüred VSE

Megyei I. osztály: Dunavarsány, Tarpa SC

Az előző fordulóból elhalasztott Szolnoki MÁV FC (NB II) – Gyirmót FC Győr (NB II) mérkőzést pénteken, a Bicske (NB III) – FTC találkozót szombaton rendezik.


Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram