A 32. Pécs – Kaposvár bajnoki következik

Átlagosan közel 2.5 találat születik meccsenként ebben a párosításban, vagyis jó eséllyel ismét sokgólos találkozót játszik egymással a két csapat vasárnap a PMFC Stadionban.

NB II-es labdarúgócsapatunk vasárnap 17:00 órakor a Kaposvári Rákóczi FC együttesét fogadja zárt kapuk mögött a Merkantil Bank Liga 17. fordulójában. A két alakulat eddig 31 alkalommal mérkőzött meg egymással a bajnokságban, 18-szor az első, míg 13-szor a másodosztályban. A mérleg 8 pécsi győzelem, 10 döntetlen és 13 kaposvári siker.

A baranyaiak mindkét osztályt figyelembe véve 32 gólt, míg a somogyi zöld-fehérek 43 találatot szereztek az évtizedek során lezajlott egymás elleni bajnoki mérkőzések során. Mindezt kettébontva, az élvonalban a Pécs és a Kaposvár együttese is 23 rúgott gólnál jár, míg a másodosztályban a gólkülönbség 9-20 a vizitálók javára.

Kizárólag a Pécsett lejátszott egymás elleni NB I-es és NB II-es bajnoki mérkőzéseken némi vendégfölény mutatkozott meg, ugyanis a hazaiak 4-szer örülhetett a lefújást követően, 5-ször pontosztozkodás lett a vége, míg további 6 alkalommal a vendégek térhettek haza győztesként. A gólkülönbség 17-22.

A Kaposvári Rákóczi FC elleni bajnoki párharc minden osztály küzdelmeit egybevetve 6 év után – november 22-én, vasárnap 17:00-kor – a PMFC Stadionban folytatódik, zárt kapuk mögött. A mérkőzést stream formájában élőben közvetítjük a PMFC TV YouTube-csatornán, míg honlapunkon szöveges tudósítással is jelentkezünk.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram