Vasárnap a 3. helyezetthez látogatunk

Ellenfél-les: A Merkantil Bank Liga 20. fordulójában a bajnokesélyes Szombathelyi Haladás otthonában lépünk pályára vasárnap 17:00-kor.

Komoly múltú összecsapással zárjuk a 2021-es naptári évet, a Merkantil Bank Liga tavaszi szezonjából előrehozott 20. fordulóban a feljutásra igencsak esélyes Szombathelyi Haladás otthonában lépünk pályára. A vasárnap 17:00 órakor a Haladás Sportkomplexumban kezdődő mérkőzés a jogelődöket is figyelembe véve sorrendben a 79. bajnoki találkozónk lesz. A zöld-fehérek vezetőedzője Németh Szabolcs, munkáját Sipos Norbert és Paulik István másodedzők, illetve Jakab Csaba kapusedző és Gusztafik Ádám erőnléti edzők segítik.

Vasárnapi ellenfelünk keretében számos rutinos, élvonalbeli múlttal bíró játékos futballozik, szerepelt már az első osztályban Guzmics Richárd, Rózsa Dániel, Verpecz István, Predrag Bosnjak, Devecseri Szilárd, Németh Milán és Délczeg Gergely is. A házi góllövőlistát az 5 találatos Tóth Milán vezeti. Vendéglátóink az eddigi 19 forduló alatt 11 alkalommal szerezték meg a győzelemért járó 3 pontot, 4 alkalommal osztoztak a pontokon és csupán 4 meccsük zárult vereséggel, a gólkülönbségük 23-12, míg pályaválasztóként 17-8.

A szombathelyiek erősségét jól mutatja, hogy a 8-11. forduló során, valamint a 13. és a 15. játéknap után is a Merkantil Bank Liga tabellájának élén álltak. A feljutásáért nagy küzdelem folyik, az őszi szezont 40 ponttal a Vasas FC zárta az élen, második a 39 pontos DVTK, míg a Szombathelyi Haladás 37 megszerzett ponttal a jelenlegi harmadik. Németh Szabolcs legénysége két meccses győzelmi szériában van, 1-0-ra nyertek a közvetlen üldözőjüknek számító Kecskemét ellen, míg legutóbb otthon győzték le 2-1-re a Szolnoki MÁV FC-t.

NB II-es labdarúgócsapatunk továbbra is nehéz helyzetben van, a sérülések és betegségek miatt változatlanul még mindig jelentős számú játékosunk nem áll a szakmai stáb rendelkezésére, emiatt megtizedelve utazunk a Haladás Sportkomplexumba is. A Merkantil Bank Liga 20. fordulójában 2021. december 12-én, vasárnap 17:00 órakor kezdődő Szombathelyi Haladás – PMFC NB II-es labdarúgó mérkőzést élőben követhetik majd a YouTube-on, míg jegy,- és szurkolói információkról ITT írtunk részletesen.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram