Elkészült a teljes tavaszi menetrend

A Magyar Labdarúgó Szövetség közzétette a Merkantil Bank Liga 2021/22-es tavaszi szezonjának teljes programját. A januártól májusig tartó időszakban NB II-es labdarúgócsapatunk 18 bajnoki mérkőzésen – tízszer idegenben, nyolcszor itthon – lép pályára. A nyitányon a Szentlőrinc együttesét fogadjuk majd a PMFC Stadionban január 30-án, vasárnap 13:00 órától, a zárásra pedig szintén hazai közönségünk előtt kerül sor, május 22-én, vasárnap 17:00 órakor a Tiszakécskei LC ellen.

A közel négy hónapos időszak során nem lesz hiány izgalmas és rangos összecsapásokban, hiszen olyan csapatokat látunk vendégül a Szentlőrinc után, mint a DVTK, a Vasas FC, a KTE HUFBAU, a WKW ETO FC Győr, a Békéscsaba 1912 Előre, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia és a Tiszakécskei LC együttesét. Összesen kétszer fogunk szerdán játszani, illetve tizenhatszor kerül sor vasárnapi összecsapásra, ám esetenként a bajnoki menetrend az M4 Sport közvetítése miatt változhat.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

OLVASTA MÁR?

Szurkolói információk a kupameccsre

A vasárnapi Bonyhád elleni MOL Magyar Kupa-mérkőzésre a felnőtt belépő 700 forintba kerül a helyszínen. NB II-es labdarúgócsapatunk vasárnap 15:00 órakor a Tolnai megyei I. ...
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram