A dobogóra esélyes Szegedet fogadjuk

Heti program – Felnőtt csapatunk vasárnap a Tisza-partiakat fogadja, tartalék gárdánkra Harkányban vár bajnoki mérkőzés.

Célegyeneshez közelit a Merkantil Bank Liga 2021/22-es szezonja, három fordulóval a vége előtt a Vasas FC már matematikailag is bebiztosította bajnoki címét, ezzel együtt az angyalföldiek négy év után visszajutottak az élvonalba. A többi helyezésért azonban tovább folytatódnak a küzdelmek, a soron következő 36. játéknapon itthon szurkolhatunk a PMFC-nek.

NB II-es labdarúgócsapatunk idénybeli utolsó előtti hazai mérkőzésén a jelenleg 4. helyen álló Szeged-Csanád Grosics Akadémia gárdáját fogadja vasárnap 17:00 órakor a PMFC Stadionban. Második csapatunkra szintén május 8-án vár bajnoki a megyei I. osztályban, a PMFC II. Harkányban folytathatja eredményes szereplését.

Korosztályos gárdáink közül az U16 a ZTE-t, az U13 és az U12 a Paksot fogadja, míg az U19 Békéscsabára, az U17 Újpestre, az U14 pedig Óbudára utazik. Az U15 ezen a hétvégén szabadnapos. Leány együtteseink programját illetően U15 az FTC-t, az U17 a Szombathelyt, az U19 az MTK-t látja vendégül. A programváltozás jogát fenntartjuk!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram