Leány U17: győzelem az MTK ellen

Bolboaca Augustin tanítványai kék-fehérek elleni sikerükkel a tabella harmadik helyéről várhatják a bajnokság hajráját. Mutatjuk leány korosztályaink hétvégi eredményeit.

Leány U19-es bajnokság, 26. forduló
MTK Budapest – PMFC 11-0 (2-0)
PMFC: Ronta – Kis, Szabó, Mayer, Kauder – Ruppert, Nyéki, Bircsák, Forró, Nagy – Horváth. Cserék: Stang, Arató.

– Az első félidőben kifejezetten jól játszottunk, a lányok mindent megtettek, hogy szorossá tegyék a meccset. A második félidőben az ellenfelünk 7 cseréje olyan fizikális fölényt jelentett a számukra, amivel nem tudtunk mit kezdeni – értékelt Erdős Zoltán, edző.

Leány U17-es bajnokság, 26. forduló
PMFC – MTK Budapest 3-2 (3-2)
Pécsi gólszerző: Kőmíves Amira (2., 58.), Keibl Luca (6.)
PMFC: Szücs – Bódis, Bolboaca, Gyánó, Brenner – Máté, Égi, Keibl, Kőmíves, Tamasics – Turi. Cserék: Szolga, Kiss, Orsós.

– Álomszerű rajtot vettünk, 10 perc után már 2-0-ra vezetünk, irányítottunk a játékot, majd kaptunk egy egyéni hibából egy gól és emiatt kicsit szétestünk. 3-1 után, ha nem hagyunk ki a 11-es, akkor úgy érzem nagyon arányú győzelem is született volna, így viszont maradt a szokásos izgalom, de végre ezúttal mi jöttünk ki győztesek és 3-2-re nyerni tudunk. Gratulálunk a csapatnak – értékelt Bolboaca Augustin, edző.

Leány U15-ös bajnokság, 26. forduló
PMFC – MTK Budapest 0-5 (0-4)
PMFC: Hollósi – Marton, Kiss, Szabó, Varró – Pintér, Szabó, Onódi – Légrádi, Lövei, Sörös. Cserék: Balogh, Kovács, Fuchs, Horváth, Péter.

– A meccs végeredménye nem azt mutatja, ami valójában a pályán történt. Ez a meccs is olyan volt, mint a többi Pécs-MTK U15-ös meccs, rengeteg 100%-os helyzetünk volt, nem túlozva rúghattunk volna 6-8 gólt, de egyszerűen nem vagyunk képesek a kapusba berúgni a labdát, ráadásul a kapufáról is minden kifelé pattant. Gratulálunk az MTK-nak – értékelt Sergiu Bolboaca, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram