Ez volt az év meccse!

Szurkolóink által leadott szavazatok alapján eldőlt, hogy melyik volt 2016 legemlékezetesebb PMFC-mérkőzése.

Közel öt napon keresztül lehetett szavazni a honlapon arra az aktuális kérdésünkre, hogy melyik volt az év legemlékezetesebb PMFC-mérkőzése. A voksolást nemrég lezártuk, úgyhogy nézzük a részleteket, azon belül is az első három legtöbb szavazatot kapott meccs rangsorát.

Mindenekelőtt elmondható, hogy a találkozókkal kapcsolatban megoszlott a szurkolók véleménye, az viszont világosan látszik, hogy máig nagy hatással van a drukkerekre az esztendő első bajnoki rangadója, amit 3-0-ra nyertünk meg a Szászvár ellen a Stadion utcában.

A leadott szavazatok alapján ezt is felülmúlta a szeptember 11-i FTC II. elleni harmadosztályú összecsapásunk, ami minden bizonnyal nem a pályán zajló játék miatt maradt emlékezetes. Sokkal inkább a két szurkolótábor által teremtett fantasztikus hangulatnak köszönhetően.

nevtelen

A beérkezett voksok 35%-val azonban a képzeletbeli dobogó első helyén végzett, vagyis szimpatizánsaik szerint 2016 legemlékezetesebb PMFC-meccse a Dabas-Gyón FC vendégeként aratott kiütéses, 10-0-a diadalunk lett, ami már csak azért is lehet maradandó, mert a bajnokságban rajtunk kívül egyik csapat sem nyert ilyen nagy arányban.

De az is közrejátszhatott, hogy futballistáink közül Koller Krisztián mesterötöst ért el, rajta kívül Kónya Dávid duplázni tudott, de betalált még Bodor Márkó és Bata Kristóf is, akinek ez volt az első találata a felnőttek között, illetve Károly Bálint iratkozott még fel a góllövőlistára. Mindezt úgy, hogy az időjárás finoman szólva sem kedvezett. További részletek ITT!

Megvan tehát, hogy drukkereink szerint a Dabas-Gyón FC-PMFC (0-10) mérkőzés volt a legemlékezetesebb idén, egyúttal köszönjük a szavazatokat. Legközelebb arra a kérdésre lehet voksolni a honlap jobb oldali menüsávjában, hogy focistáink közül ki okozta a legnagyobb meglepetést idén, másképpen ki volt 2016 meglepetésembere a PMFC-ből? A részletekkel hamarosan jövünk!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram