Itthon kell javítani!

Nem zárult győzelemmel a PMFC számára a tavaszi idénynyitó Hódmezővásárhelyen, a Márton Gábor vezette piros-feketék 1-1-es döntetlent játszottak. A pontok elhullajtása és a rivális Dunaújváros győzelme okán a mecsekaljaiak egy hellyel lecsúsztak dobogóról és a tabella 4. helyéről várhatják a folytatást.

Labdarúgócsapatunk az NB III Közép-csoport 20. fordulójában hazai környezetben javíthat és tapadhat tovább az élmezőnyhöz. Már amennyiben a mieink legyőzik a szombaton 14:00 órakor kezdődő bajnoki összecsapáson a kiesés elől menekülő, jelenleg pontazonossággal 13. helyezett Méhkeréki SE alakulatát.

A két gárda tavaly augusztusi találkozójából a pécsiek kerültek ki győztesen, akik lehengerlő játékkal – Havasi Dániel, Koller Krisztián, Schmidt Zsolt és Kónya Dávid góljával – 4-0-ra győztek a román határ mentén elterülő Méhkerék alakulatának vendégeként.

A feljutásra esélyesek közül az éllovas Szigetszentmiklós vasárnap az utolsó előtti Békéscsaba II. csapatához látogat, a második helyen álló Budafok szombaton a sereghajtó Komlói Bányászt fogadja hazai pályán, a minket csupán egy ponttal megelőző Dunaújváros pedig a Paks II. vendégeként játszik a hét utolsó napján.


NB III Közép-csoport, 20. forduló
PMFC – Méhkeréki SE
2017. február 25., szombat, 14:00
Pécs, PMFC Stadion


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram