Tarts velünk tavasszal!

Vásárold meg tavaszi bérletedet és buzdítsd a PMFC-t a szezon második felének minden összecsapásán!

A 2 500 Forintért kapható bérlettel 8 bajnoki meccsünk tekinthető meg, amelyek között van a Dunaújváros (jelenleg 3.), a Budafok (2.) és a Komló (18.) elleni bajnoki is!

Első hazai találkozónkat február 25-én, szombaton játsszuk, reméljük, addigra minden érdeklődő be tudja szerezni tavaszi belépőjét.

IMG_3292

A bérletek névre szólnak, ugyanakkor nincsenek szektorhoz kötve. A 14 év alatti és 65 év feletti szurkolóink (utóbbiaknak a belépésnél személyi, vagy nyugdíjasigazolványt kell bemutatniuk) továbbra is ingyenesen látogathatják mérkőzéseinket. Természetesen, ha támogatni szeretnék a csapatot, vagy emlékbe vásárolnának bérletet, van rá lehetőség.

Pénztár nyitva tartás hétfőtől csütörtökig 8:00-tól 16:00-ig, pénteken 8:00-tól 14:00-ig.

A PSN Zrt. és a PMFC vezetésének gesztusaként jegyárainkon nem emeltünk, továbbra is 500 Ft-ba kerülnek majd.

Ahogy tavaly, úgy idén is lehetőségük van szurkolóinknak kifejezni a PMFC-hez fűződő szorosabb kötődésüket. Az ugyancsak az összes hazai mérkőzés megtekintésére jogosító Támogatói Bérlet 20.000 Ft-ba kerül, ráadásul gépkocsival történő behajtásra is jogosít a stadion belső parkolójába, továbbá személyesebb kapcsolat kialakítását is lehetővé teszi a csapattal.

Hajrá, Pécs!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram